Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo ako hoces te jagance za za klanicnu robu.Potomstvo za dalju reprodukciju po meni nikako.
Ja sam pustao idf ovna na virt ovce i sto se tice jaganjaca za klanje,mnogo su bolja(iz mog iskustva) nego sa w ovnom. Jagnjad imaju malo bolju formu pa su i na izgled zaoblljenija i samim tim prodajnija. Po meni,cak je i randman bolji.A sto se tice ostavljanja u priplodu,zenke su manjeg formata,nisu kao w,ali za one koji drze ovce za svoje potrebe,i nije im bitno da drze u cistoj rasi slobodno ostavite zenke,mogu da budu bolje od obe rase. Prijatelj drzi samo f1(w x idf) ovce i sada od 9 ovaca ima 16 jaganjaca i parene su ponovo idf,jaganjci kao topovi...mene bi zanimalo da li bi bilo pametno križati virtenberg ovce sa ovnom ille de france, koje bi se karakteristike poboljšale kod potomstva
obrisite neke od primljenih poruka iz sanduceta,ne mogu da vam posaljem poruku.Pozdrav svim ovcarima . Interesuje nas kontak nekog od odgajivaca IDF iz okoline Pozege ili Uzica, ako je to dozvoljeno na samoj stranici, a ako ne na PP .
Unapred zahvalni !