lle de france rasa ovaca

mi se kolega samo borimo ali smo jako daleko i da se poboljsa ekonomska situacija trebace nam puno vremena da nesto popravimo

Da nebi trosio gorivo, jedan uvazeni kolega me je zamolio da mu posaljem fotografije jednog malise koji ga zanima.
Kolega poznaje moje ovce i bio je konkretan, od koje ovce i kog ovna.
Evo, stavljam ga na uvid javnosti.
14vjjb9.jpg
124zcit.jpg

Pozdrav zemunac,ovo je bas ZEMUNSKI BELO,mislim lepa jaga.:ppozdrav:

25a2oef.jpg

inace je i ovaj zemunac,slika posle sisanja,odnosno par dana po dolasku u Pozegu,slikacu ovih dana trenutno stanje(inace je meren pre par dana 71 kg)tako da sa godinu dana trebalo bi da bude oko 100-110 kg,a to mu dodje jos 5 meseci

---------- Poruka napisana u 20:12 ---------- Prethodna poruka je at 20:10 ----------

2149ndc.jpg

dobar dan dragi cobani,drago mi je da se druzite,slikate i raditepa vam se moram i ja pridruziti kad ste takvi;)nema mi druge

Poslednja izmena od urednika:
svaka cast kolega zemun !!! na ovakvim grlima bi vam i francuzi pozavideli ! :ppozdrav:
Hvala mladi kolega ali tesko da cu ja doziveti da meni Francuzi zavide.
Bili smo mi nekada na dobrom putu i da se nije Juga raspala, da nije bilo glupih ratova, sankcija i drugih nedaca razlika izmedju nas i njih bi sigurno bila daleko manja.
A kolika je ta razlika danas, dovoljno ilustrativan je i podatak da oni u svojim stadima gaje priplodne ovnove teske preko 180kg.Pa kada jedan takav stane ispred tebe sa sve glavurdom i naboranom njuskom ne preostaje ti nista drugo nego da se "smrznes" od straha.

u jbt 180 kg?to nisam znao iskreno,francuzi ne vole da se hvale po netu.samo mogu da zamislim kako uzivo izgleda takva debela zver:)

Da ali Rale napisa da je ovan koga je video na pijaci imao 153kg,pa mislim da je to priclino nemoguce za idf u nasim uslovima jos da ga je video na obicnoj pijaci.Stoga sam spomenuo Miljka mislivsi da je Rale video neku drugu rasu (w). No nebitno....

Nazad
Vrh