lle de france rasa ovaca

mi se kolega samo borimo ali smo jako daleko i da se poboljsa ekonomska situacija trebace nam puno vremena da nesto popravimo

Pozdrav zemunac,ovo je bas ZEMUNSKI BELO,mislim lepa jaga.:ppozdrav:

25a2oef.jpg

inace je i ovaj zemunac,slika posle sisanja,odnosno par dana po dolasku u Pozegu,slikacu ovih dana trenutno stanje(inace je meren pre par dana 71 kg)tako da sa godinu dana trebalo bi da bude oko 100-110 kg,a to mu dodje jos 5 meseci

---------- Poruka napisana u 20:12 ---------- Prethodna poruka je at 20:10 ----------

2149ndc.jpg

dobar dan dragi cobani,drago mi je da se druzite,slikate i raditepa vam se moram i ja pridruziti kad ste takvi;)nema mi druge

Poslednja izmena od urednika:
svaka cast kolega zemun !!! na ovakvim grlima bi vam i francuzi pozavideli ! :ppozdrav:
Hvala mladi kolega ali tesko da cu ja doziveti da meni Francuzi zavide.
Bili smo mi nekada na dobrom putu i da se nije Juga raspala, da nije bilo glupih ratova, sankcija i drugih nedaca razlika izmedju nas i njih bi sigurno bila daleko manja.
A kolika je ta razlika danas, dovoljno ilustrativan je i podatak da oni u svojim stadima gaje priplodne ovnove teske preko 180kg.Pa kada jedan takav stane ispred tebe sa sve glavurdom i naboranom njuskom ne preostaje ti nista drugo nego da se "smrznes" od straha.

u jbt 180 kg?to nisam znao iskreno,francuzi ne vole da se hvale po netu.samo mogu da zamislim kako uzivo izgleda takva debela zver:)

Da ali Rale napisa da je ovan koga je video na pijaci imao 153kg,pa mislim da je to priclino nemoguce za idf u nasim uslovima jos da ga je video na obicnoj pijaci.Stoga sam spomenuo Miljka mislivsi da je Rale video neku drugu rasu (w). No nebitno....

Nazad
Vrh