lle de france rasa ovaca

alfa 9 je napisao(la):
................................................color=#135d37]Post je spojen: [time]1296159686[/time][/color][/size][/right]_________________________________________________

ocekujem komentare,posto sam zaista pocetnik

Prvo, bravo za prinove, lepi mališani, što reče Rajko daj ponovo za mesec-dva dana radi poredjenja ?!
Drugo, ::svaka cast:: za postavljanje fotki preko ImageBam-a, jedina greška izabrao si opciju 180x180 pixela, pa su ti se pojavile fotke u tri, umesto u dva reda (za 10 fotki mora da ide 150x150 pixela).

:ppozdrav:

hvala lepo! kolega maestro,bice jos slika u toku dana pa cu pokusati u tom formatu :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1296142567[/time]

Post je spojen: [time]1296167828[/time]

Post je spojen: [time]1296220188[/time]

ako je prošlo 5 meseci od kada je ovan bio sa njima onda nisu sjagnjenje, moras im dati evitaselen i za 7 dana ubaci ovna i vrlo brzo će se pariti
Post je spojen: [time]1296243611[/time]

"sta mislite?jel ova sjagnjena ili samo debela? neznam sta je vec"
pa druze pipni je malo za vime, lakse ces i bar delimicno biti sigurniji nego bilo ko sa slike ma kakvo iskusno i ostro oko da ima za ovce :ppozdrav:

moze biti i srotstvo,moze biti da povuklo na neku rasu......puno mogucnosti ali ni jedan pravi odgovor sa moje strane

ma nije bilo ni mraza kad se ojagnjilo. no svejedno,ici ce na klanje.zenkica je ali necu ostaviti
10f6xx2.jpg

Najvise mi lici na jagnje koje je plod parenja u krvnom srodstvu ako si pratio verovatno znas da li je ili ne inace sto se tice usiju dok sam bio klinja pamtim da sam kod komsije vidjao par kako smoih tada zvali culjavih ovaca sa ovakvim usima

neznam, kupio sam od komsinice jednu ovcu, bila je vec sjagnjena, dao mi za 80e ovcu, a ovo ispalo. ovca je bila tokom leti na pasi

a ovu zenkicu sam mislio ostaviti za priplod
sta je vase misljenje?

lepo izgleda,mora malo i istorije imati barem za mene pomogucnosti iz dvojnog legla,majka njena mora biti dobra ovca i ok da napreduje tako ja to radim kodsebe

srodstvo sigurno.. grehota ::lose:: imao sam ja isti slucaj ali sa prasicima pre 2 godine, kad sam kreten, nisam strojio vepra on skocio i napravi belaj :udri:

Nazad
Vrh