Sumadinac-Gruzanin
Član
Intetesuje me mišljenje o ovom ovniću
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam kakvi su vasi ukusi, ali ja iskren da budem nebih ga u svoju stalu zatvorio. Da niste rekli da se radi o ovnicu ja bih pomislio da se radi o dobroj dviski. Necete se vi kolega ljutiti i zamjeriti ipak ste trazili misljenje o ovom ovnicu.Naravno ovo je samo moje misljenje. PozdravIntetesuje me mišljenje o ovom ovniću
Sa srecom i nafakom da bude. Kazi nam kolega koliko si sjemenio dviski jesi li samo njih ili i stare itd.1.februar 2015. osemenjavanje ovaca i dviski koje su dobijene iz proslih tura osemenjavanja.
Ovog puta koristeno seme ovna iz Francuske selekcionisanog na mlecnost/plodnost.
Kriva mu ledja (sedlo) zasto je janje na drugoj fotografiji onako mrsavo?Današnje lepo vreme ne samo da je nama prijalo već se i u ovčarniku dalo videti koliko je lepo raspoloženje među "mlađim naraštajima"
jedan mali ovnić koji po meni malo odskače od ostalih po kvalitetu, starosti dva meseca i sa dnevnim prirastom od 390g.
Znam da je rano za neku ozbiljniju ocenu ali voleo bih da čujem i mišljenja drugih o njemu, naravno koliko je to moguće dati u ovom uzrastu.
Kriva mu ledja (sedlo) zasto je janje na drugoj fotografiji onako mrsavo?
Ne dobrim vrhunskim ovnom, samo tako mozes napredovati, samo naprijed hrabro.planiram da ostavljam zensku jagnjad i tako da postepeno povecavam...sa dobrim ovnom mislim da ce biti zanimljivo stado
potrudicu se da bude tako...hvalaNe dobrim vrhunskim ovnom, samo tako mozes napredovati, samo naprijed hrabro.