Isto grlo koje spominjete samo na osam dana pred janjenje, kao i sam cin janjenja.mlado grlo na drugoj slici sto je u prvom planu je apsolutno za diskvalifikaciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto grlo koje spominjete samo na osam dana pred janjenje, kao i sam cin janjenja.mlado grlo na drugoj slici sto je u prvom planu je apsolutno za diskvalifikaciju
Ne misli kolega na kondiciju i jagnjenje, nego na nesto drugo.Isto grlo koje spominjete .
Ja mislio da je zbog kondicionog stanja jer je to sa fotografije uocljivo. Ukoliko misli na nesto drugo, onda postujem samo jos neka kaze na sta konkretno misli.Ne misli kolega na kondiciju i jagnjenje, nego na nesto drugo.
Dogovoreno ,samo sto bez nabora na vratu nema ni nabora na glavi (njusci) !Cestitke Culeticu,svaka cast. Molim te ovih nekoliko sa naborima na vratu put klaonice.
Cestitam i ja, jer je ovo sa slika sjajno, nema sta drugo da se kaze...samo napred!Dogovoreno ,samo sto bez nabora na vratu nema ni nabora na glavi (njusci) !