Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvini DULE sto kasno odgovaram na tvoje pitanje....Mog automatika sam popravio i necu ga prodavad najmanje jos 20 god posto je masina koju mogu da uteram svuda i da prolazim roz atar bez ikakvih prepreka dok bi sa nekim kineskim skuterom zavrsio u nekom jendeku ili na nekoj nizbrdici vrlo brzo!DULEmajstor je napisao(la):Igor578 :
Jel si popravio tog automatika? Da li slucajno neces da ga prodajes?

MONTOYA je napisao(la):ovde postalo aktuelno da klinci na razne tomose ATX,BT 50....ubacuju japanske mašine
i mnogo vise kilometraze nabijeno.Sad vise nije fabricko stanje
.Presao je blizu 40 000 kilometara radio sam kao generalku tj. jedan lik sto popravlja motore ima i kroserice i tomose i ove sportske japance samo menja i popravlja isao je jedno vreme lepo ali oslabio mi je ja hocu preko 60 al nece.Ja mislim da bi mu trebao nov cilindar kosta oko 10 000 dinara.U pocetku je imao onaj auspuh sa 100 krivina i isao je maksimala 50-55 km/h dok mu nisam skinuo auspuh procistio izduv od cilindra gde je bilo garezi kad sam stavio rezonu drugovi se krstili preko 75 sam isao jedno vreme ali nije dugo toliko isao inace vozim ga oko 50 ninetreba mi brze a do njive malo na pecanje nije uopste velik potrosac stvarno kad mu napunim rezervar do cepa i zaboravim kad sam sipao.Imao je jedan moj drugar apn 6 sa ctx masinom isao kao munja samo to meni nesigurno kad sam vozio zbog kocnica i malog rama.Bilo je dosta i bt u selu brzi su i imaju velike obrtaje ali su kratkog veka kod tih klinaca bili atx je izdrzljiviji koliko vidim.Neznam dali je pametno ubaciti motor od ctx na mog ne zbog neke brzine vec snage jer smo ja i brat malo tezi cisto da jace vuce.