Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Blizu kojeg si ti grada? Ja bi kupio neki polovan tomos ili 4 ili 6 nije vazno samo da radi a ja cu ga lako sradit.zorancile je napisao(la):Dule, ima šestica i za 100 evra, ispravna. Četvorka može da se kupi za 50 evra, takodje ispravna i kompletna. Kod nas u selu ima više motora na prodaju nego kupaca.
Bašaid je izmedju Zrenjanina i Kikinde.DULEmajstor je napisao(la):Blizu kojeg si ti grada? Ja bi kupio neki polovan tomos ili 4 ili 6 nije vazno samo da radi a ja cu ga lako sradit.zorancile je napisao(la):Dule, ima šestica i za 100 evra, ispravna. Četvorka može da se kupi za 50 evra, takodje ispravna i kompletna. Kod nas u selu ima više motora na prodaju nego kupaca.
DULEmajstor je napisao(la):Kolko si platio tu sesticu?MILOŠ D.T je napisao(la):Ja imam APN 6, a imao sam i APN4 do prošlog leta pa sam ga proda APN-u SAMO REČI HVALE.
DULEmajstor je napisao(la):Kolko si platio tu sesticu?MILOŠ D.T je napisao(la):Ja imam APN 6, a imao sam i APN4 do prošlog leta pa sam ga proda APN-u SAMO REČI HVALE.