Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je Bing 18 SLH,inace to je od freze 506,ali je komplet od BT-a 50 glavna dizna ,klizac igle, siber i ler dizna.inace glavna dizna je 83 mm,sa air boxom od Bt-a trazi manju jedino sa KN moze da istera 83 vec sa 90 diznom se gusi na visokim obrtajima,inace masina je od T15SL(kosi usis) max rpm 13.500(u mestu)pod opterecenjem 11,000 obrtaja u petom stepenu prenosa,a u cetvrtom stepenu prenosa 14,000 obrtaja,maksimalna brzina sa vetrom u ledja i polegnutom polozaju 96 KM/h po njegovom satu,po satuMILOŠ D.T je napisao(la):Rakin od čega je karburator?
12V80w Tiristorsko(Elektronsko)zorancile je napisao(la):Koje paljenje ima?
Znam da je naopako,ali na te vile grugacije ne moze da se montira.Meni ne smeta.Ako plavcima bude smetalo onda cu uzeti vile od BT-a i bice reseno.Rakin je napisao(la):B_A_T_A,sto si stavijao prednji livenjak i disk kada ta vila nemoze da podrzi kociona klesta to je od 6-ice tebi treba od BT-a i uzgred tocak ti kontra stoji disk je uvek sa desne strane ,Ewo ga moj Tomos
prenos 14-32,zorancile je napisao(la):Rakin, koji prenos imaš?