Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj skuter nije teran bar 1,5 god, danas probao i nece da upali ni na kurblu, a prikacio sam i stari akumulator od auta, vergla ali nece. Nesmem dugo da verglam jer je jaci akumulator.
Goriva i ulja ima, svecica baca varnicu
Medjutim kad sam skinuo auspuh bio je pun ulja, izgleda da gura previse ulja u stublinu, i odatle u auspuh. Posle sam verglao bez auspuha i filtera vazduha, opet nista, samo izbacuje dole ulje na izduvnu granu.
Posto on sam pravi mesavinu, na koji nacin je to reseno tj da li ima neka mini pumpa ili nepovratni ventil, sta je moglo da otkaze?
To crevo je najverovatnije da ne curi benzin po motoru ako prelije kerburator,a slobodno mu sipaj mesavinu u rezervoar i vozi...Opet ja s ovim skuterom, Nije mi jasno da li ovo parce creva (oznaceno sa zutom bojom) ide negde , ili je predvidjeno da ovaj kraj visi? Gornji kraj je prikacen za dno karburatora. Ne mogu da se setim od silnih creva i zica.
Inace bas je nepristupacan za rad, ko da je namerno sve posakrivano.
Sta mislite da li bi mogao da radi sa pripremljenom mesavinom(kao i neki apn), koju bi sipao u rezervoar goriva, a da u onaj za ulje ne sipam vise nista NIKAD?
Ja imam AM i kad sam hteo da polazem za A1,drug koji se bavi time mi je reko neku cifru oko 20000rsd.Fora je ako imas AM,onda ti treba manje casova voznje i manje casova predavanja.Tako je bar on meni objasnio,posto nisam jos polagao za A1 ne mogu da tvrdim.Ко има АМ полагање за А1 је дупло јефтиније. Малопре гледао аутошколе цене.
Ево одговора од ауто школе, цитирам:
"Poštovani,
obuka za A1 ukoliko imate AM kategoriju sastoji se iz 7 h praktične obuke (5145 din), s tim da treba da položite teoretski ispit (4000 din) i praktični ispit (4000 din)."
Najčešći kvar PLATINE .ja pored svega teretnih vozila, prikolica ,traktora,putničkih,mopeda ,agregata, pumpi,sam kroz moje dvorište prošlo je i dosta kultivatora pre mesec dana imo sam jednog Imt 506 djubre nad djubradima od rezervni delova dve bombine i četvoro platinskih za deset danaa promenjeno već sam bio dobio fobiju od mobilnog kad zazvoni te stao ovde te se ovo dešava te ono platine rade sat dva najviše tri i probiju pa skini omirglaj pa opet pa tako par puta dok neprobiju ponovo pa tako par puta pa kupi nove pa u krug ponovo i tako četiri puta četvoro platina i na kraju nadjem kod mene jedne stare malo radile ispravne stavim i mir.znam da je ali to se problemi isti ponavljaju i kod jednih i kod drugih @Dukej promeni platine za prvu ruku ako nemoš na putu da ih šmirglaš pa polako nedaj da te iznervira znam ja koje su to muke