LJubitelji tomosa , apn i drugi modeli

Sto se tice registracije posto sam prvi vlasnik ja jos nisam duzan da staru petokraku menjam na novu tablicu, a ko nije prvi vlasnik on mora.

Jao bio na tehnickom,pa u Sup i ljudi mi rekli da mora A1 kategorija.Apn ide 48 km-h a to spada u motocikl,zato se i dobijaju one velike bele tablice,kao na velikim motorima,a ne zute kao na skuterima.Jedan period su i za Apn davali zute,ali vise ne daju.

I ja sam svog prodao zbog A kategorije, imam je ali imam i veci motor, tako da mi nije bio potreban vise...

Mada je bio par godina na zutim tablicama, ove godine su ga hteli prebaciti na A1 pa ga nisam ni registrovao.

Jao bio na tehnickom,pa u Sup i ljudi mi rekli da mora A1 kategorija.Apn ide 48 km-h a to spada u motocikl,zato se i dobijaju one velike bele tablice,kao na velikim motorima,a ne zute kao na skuterima.Jedan period su i za Apn davali zute,ali vise ne daju.

Apn zvanicno ne prelazi 45 km/h jer ima blokadu u auspuhu a to pise i u serv. knjizici. Koji idiot i na osnovu cega je zakljucio da Apn ide 48 kmh? AM je kategorija za moped i da je pravde Apn bi trebalo da podpadne na tu kategoriju, a posto nam sabani vode drzavu nista me vise ne cudi.

"AM"- kategorija je dozvola za mopede, lake tricikle i lake četvorocikle kojima zapremina motora ne prelazi 50 ccm, snaga ne prelazi 4 kW i koji ne ostavruju brzinu veću od 45 km/h.
http://autoskolavir.com/am-a1-a2-a.php

Pise u knjizici max dozvoljena brzina (za APN) 48kmh. Blokade ima i u auspuhu (produzena grana), duzi klip (za 7mm), i gust filter vazduha da smanji dovod vazduha.

Glupo je, u celom svetu je to moped sem kod nas.

Sad videh kod mene pise 49 km na sat ne znam sto mi se u glavi motala brojka 45. no bez obzira ne opravdava sto cine. licno nemam nameru kao i 99 posto ljudi da dajem 30.000 din za polaganje A1. idemo u ilegalu i voznju po selu i njivama.

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam ga kupio jer sam mislio da cu dobiti zutu,ali kada sam otisao da ga registrujem dali mi belu.Ja ih pitao,kazu oni to je bilo po starom,sada idu bele.

Nije meni problem tablica to je hiljadarka u vrh glave vec velik novac za novu kategoriju.

Poslednja izmena od urednika:
Mi smo svi polagali za motor do 50 kubika sa maksimalnom brzinom od 50 km/h. Po kom osnovu sad to može da se oduzme?

Di su zute table

Ma nasi su ti veci Evropljani od Evropljana,pogledajte sa kavim motorima su isli u provod u Nemacku pre dve godine, ekpa iz komsiluka

20h1u7s.jpg

14kb286.jpg

Ma imju oni puno bolje motore,neg namerno isli sa takvim,znaci svugde smes a kod nas traze dlaku u jajetu.

Stole77,idi u Auto Skolu i pitaj koliko.I ja sam gledao preko interneta cene,ali kada sam otisao da pitam,nije mi bilo dobro.

Nazad
Vrh