mirosti
Član
Šta ti je čistilo? Antisilk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DaŠta ti je čistilo? Antisilk?
Sad nisam gledao sve detalje. Kalajem uglavnom radi pragove, rubove i mesta podlozna koroziji. A obzirom da je kalaj mekan, tesko da se moze raditi sa slajfericom. Pre ce biti da ga rendaju.
Epoxy prajmer obično traži da površina bude peskarena. Pre nego što ga kupiš, traži da pročitaš uputstvo za nanošenje.Otisao sam da kupim boju i preporucili su mi da je epoxy prajmer bolji od nitro osnovne!!
Njega planiram da kupim (ako je bolji) ali me zanima da li zahteva neku vecu pripremu povrsine ili moze odmah da se nanosi na povrsinu uz malo smirglanja stare farbe?Procitao sam ovde da treba da se predje vodenom smirglom posle nanosenja. Koju granulaciju smirgle da koristim i da li treba da se detaljno svaki deo ili mogu samo lako dostupna mesta da prodjem smirglom??
Na nitro osnovnu moze uljana zavrsna, a na uljanu osnovna ne moze nitro zavrsna.Ne mogu da izguglam nigde da li mogu na osnovnu uljanu da nanesem zavrsnu nitro boju?
Sta ce se desiti sa bojom ako se ipak nanese?Na nitro osnovnu moze uljana zavrsna, a na uljanu osnovna ne moze nitro zavrsna.