Letovanje 2023

Moj paso , inace baksuz po profesiji , opet imaju problem a nisu ni stigli . Prvo nisu znali da treba zeleni karton , a sad stali nedje u Solunu i zafira nece ni da se javi . Nadju negdje kupe akumulator ito of 50i nesto Ah, kazu nije bio drugi.
Pita me svastika sta znaci mjerili tamo kad auto radi 12v .Sad voze dalje za Paraliju nekakvu.
Reko znaci da ste nadrljali.
Gdje sad da nadju bar punjac tamo da dopunjavaju stari akumulator ,jer izgleda da auto ne puni ?

Momo znas da noviji auti nemaju konstantno punjenje od 14,5v?
Kako kazu iz skodinog servisa imas 5(mislim) generaciju altenatora na autu.Moze puniti i ispod 12v.
To zbog ekologije😳Manje opterecuje motor i samim tim manja potrosnja i zagadjenje
To sam i ja mislio na mojoj oktaviji.Kaze lokalni elektricar skidaj altenator😬Dobro nisam krenuo da skidam nazvo majstora gde sam je odrzavao ,a on se poceo smejati

Na tamo svakako idem nocu ali za povratak je malo problem jer nemam gde da se odmorim preko dana da bi vozio nazad nocu, jedino da platimo noc vise pa da tu noc krenemo nazad :D
Па ако излазиш из смештаја око подне онда се лепо спакујеш па опет мало поподне на плажу па предвече полако. Да на граници не будеш кад је сунце.
Онда једна пауза у СМакедонији па наша граница па опет још пар пауза и стигнеш ноћу кући.

Ma mene plaza umara ozbiljno, nema sanse da sednem za volan na dug put posle popodnevne plaze. Jedino ako bi mogao negde posle toga da odspavam kvalitetnih 2-3 sata.. Ova varijanta da krenem nocu oko 1-2 recimo mi se najvise svijda, deca bi spavala do 6-7 ujutru sigurno i izvezem u cugu skoro do nase granice, posle par pauza kroz Srbiju i tjt..

Ranije kada su deca bila mala, vozio celu noc. Sada kada su deca porasla,10 i 6 godina,mi obicno rezervisemo hostel u Solunu.Kada krecemo kuci sa Sitonije ili Tasosa,onda lepo taj dan dodjemo i provedemo popodne i vece u Solunu. Lep grad, malo i za shoping malo i za setnju.
Garaza kosta mislim 10-12 evra za 24h. tako da je auto na bezbednom. I onda rano ujutru dok nema guzve gas kuci .

Sent from my WP5 using Tapatalk

Onda moja zena a i deca imaju neku gresku 4-5 dan vec bi svi kuci tako da od ove godine rasporedjeno 5 dana junu i 5 dana avgusta. Pa obilazenje BiH

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Ovde u okolini nema požara, doduše nisam danas proveravao na netu. Požar na Eviji je na južnom kraku a mi smo skroz severno, nekih 150km od požara, sve se normalno odvija....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
U bre, šta ti sve nosiš kada treba pak ?!
Mi smo godinama išli puntićem nas četvoro, i sve stalo, i što treba i što netreba 😂

Presli smo Nimfa pivo, lepse mi legne. Paradajz ovaj Grcki nema veze, nas ima i ukus i miris, trebao sam vise poneti naseg. Ovaj njihov tvrd ko opanak. I breskve bas trebas da ubodes da su meke i socne, sve neke tvrde.Lubenice isto nikakve. Ja ne smem da otvorim auto na granici, plus imam i kofer na krovu. Dupke pun i tamo i nazad. Iz Grcke vratimo i ulje maslinovo, njihovu fantu par kartona. So i neke silne zacine. I jos uvekn zena nadje neke krpice i poklone za drage ljude.

Sent from my WP5 using Tapatalk

Nazad
Vrh