Letovanje 2021😨

A vidiš mene šurak stalno ubeđuje da idem na krf, on tako doživljava kao da je kod "kuće"..
Ja se koprcam, dok su deca mala to mi komplikovana avantura..
Inače, leto i more ne mogu da razdvajam, na planinu idem zimi i s proleća.. Onda slušam cvrkut ptica, mada mi ne nedostaju, imam ih u dvorištu i previše..

Prošle godine je trebalo da idemo na Krf (pre toga bili na Kefaloniji i Lefkadi, pa da zaokružimo priču sa Jonskim ostrvima), ali zbog situacije sa koronom nismo. Ove godine se odlučili za Krit. Svake godine menjamo destinaciju u Grčkoj. Od svih obidjenih mesta u poslednjih 10 godina, izdvajam Kefaloniju i Skijatos. To su ostrva sa dušom...
Na Krit idemo prvi put.

Prošle godine je trebalo da idemo na Krf (pre toga bili na Kefaloniji i Lefkadi, pa da zaokružimo priču sa Jonskim ostrvima), ali zbog situacije sa koronom nismo. Ove godine se odlučili za Krit. Svake godine menjamo destinaciju u Grčkoj. Od svih obidjenih mesta u poslednjih 10 godina, izdvajam Kefaloniju i Skijatos. To su ostrva sa dušom...
Na Krit idemo prvi put.
Avionom?

Nemojte m zameriti ali imam pitanje za vas koi preferirate odmore u inostranstvo. Jeste li obišli i videli sve lepote Srbije? Lepo je videti i piramide i Grčku i azurnu obalu i Tursku i Tasmaniju itd. Ali meni je lapo i na Palić, Taru, Jastrebac, Srebrno jezero, Đerdapska klisura, jednom rečju jeste li obišli SRBIJU ili su tuđa dvorišta lepša od našeg?

Nemojte m zameriti ali imam pitanje za vas koi preferirate odmore u inostranstvo. Jeste li obišli i videli sve lepote Srbije? Lepo je videti i piramide i Grčku i azurnu obalu i Tursku i Tasmaniju itd. Ali meni je lapo i na Palić, Taru, Jastrebac, Srebrno jezero, Đerdapska klisura, jednom rečju jeste li obišli SRBIJU ili su tuđa dvorišta lepša od našeg?
Uzduž i popreko. Jedini grad u Srbiji u kom nisam bio je Negotin.
90-tih do 2001. letovali uvek u Crnoj Gori, zatim Turska, Egipat i Tunis do 2010, i posle toga na ovamo samo Grčka.

Meni je najlepše moje dvorište, ali volim da vidim i ostala.

Žena ponekad ima problema sa kožom, ja takođe, deca sa bronhijama, ranije sa upalama uveta itd.. Leti to more sve izleči, pogotovo jadran je odličan za disanje u rano-jutarnjim šetnjama..
Upravo zato i biram zimi taru, divčibare, zlatibor i slično, sledeće je na zlatar recimo..
Znači ne rasi se u mom slučaju da li je čije dvorište lepše, al kad Srbija nema more šta da radim, da ima bila bi druga priča..

... al kad Srbija nema more šta da radim, da ima bila bi druga priča..

Uvijek se sjetim ovog postera kad se pokrene ta tema.

ec03275cf8ed1de4f1522160ef8e6e73.jpg

Kakvo je stanje sa ovim požarima u Grčkoj? Gde ih ima? Mi treba da krenemo u četvrtak za olimpsku regiju pa da znam kakvo stoje stvari....?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh