Letovanje 2021😨

Bogami pre par sezona bilo je u moru dosta delfina flamingosa, gekona, krokodila, ove godine ni jedan. Prosla moda kao i kantice i lopatice u plavoj boji.
a0b945ac8f45e77c21f4f5b1189a8789.jpg

Sent from my S60 using Tapatalk

Eeeeeee oces da odmoris kad ono oces qrac.
Imam jedan okrnjen zub koji nisam stigao da popravim, negde me je verovatno udarila promaja i zaboleo me malo zub(idu mi suze same od bolova a lekovi ne pomazu) osiguranje sam naravno platio kod nas i odem kod zubara kazu mora da se izvadi taj i zub do njega jer ne mogu da utvrde koji tacno pravi problem, jbg pristanem da ih izvade jer sta cu jos 11 dana sam ovde ne mogu da trpim bolove.
Nesto se svi uzmuvali oko mene, ne kapiram sta je, posle desetak min dolazi doktorka da me obavesti da je vadjenje dva zuba ni manje ni vise nego 2000e a moje osiguranje koje sam uredno platio majmunu(rak ga pojeo da bog da) u agenciji to ne pokriva.
ZNACI AKO IDETE U EGIPAT DOBRO OBRATITE PAZNJU NA ONA NASA GOVNA KOJA RADE PO AGENCIJAMA JER JE SVE STO TREBA DA SE PLATI CIST LOPOVLUK.

Taman kad je mislio naš Nebojša da će da uživa kao Bali Beg ili Ramzes VI, kad ono cvrc milojka. Nađe se nešto da zagorča život.
Ništa gore nego kad na odmoru i još negde daleko u inostranstvu se namesti tako neka zezalica.
Bar da si poneo kombinirke, možda si mogao i sam to uraditi uz malo rakije za dezinfekciju. Ja uvek nosim u gepeku jedne, žena mi je stomatolog pa neka se nađe, možda zatreba, da li za auto ili mene.
Ala će nagrabusti vlasnici Belorusa kad pozovu Nebojšu na neku popravku, a ono na računu i stavka- trošak vađenje zuba...🏊‍♂️

Kao da ih vade avionom kad toliko kosta, kod nas bi ti izvadili sve sto imas za 500 evra. Nisi valjda dao tolke pare

Meni se jednom zapusilo uvo na moru, previse ronjenja jbg, a imao sam i zubobolje pred kraj letovanja, pa sam izgurao nekako i rezervisao kod zubara jos odande, kad potera baksuz to ti je da poludis

Eeeeeee ljudi svasta moze da se desi.
Za pregled na klinici od 30s su mi uzeli 300e i trazili 2000e da izvade dva zuba jer ne mogu da utvrde koji od ta dva je pod upalom.
Naravno nisam hteo da dam 2000e.
Hteo sa da se vratim kuci, uradim zub i gotovo.
Prvi let na kom ima mesta je 28 avgusta a ja se inace i vracam tim avionom.
Bolovi verujte mi ludaciki, nema sanse izdrzati jos 10dana.
Nadjem nekog privatnog zubara koji mi uzme 400e da izvadi ta dva zuba al opet prc jedan je devojka izvadila al kutnjak sanse nije bilo da izvuce nego je morao hirurg sve to lepo da isece pa da ga izvade i jos 50e hirurg sto je dosao
Ceo cirkus trajao ravno tri sata i 7 anestezija i opet bukvalno sve na Zivo bilo.
Preselo mi sve.

Dunav.
Al sve jedno je koje, ni jedno ne pokriva zubara.
Dunav pokriva hitnu intervenciju do 150e a meni za tu hitnu intervenciju trazili 2000e

U dva dana sam sve imao samo jos da izgorim 😂😂😂😂.
Zanimljiva stvar je kako se to lose sve zaboravi brzo, juce sam imao ludacke bolove, osisali me kao ovcu za vadjenje zuba, izgubili mi pasos u bolnici(hteo sam da ih podavim) a danas Bogu hvala nemam bolove, mogao sam normalno da funkcionisem da se igram sa klincima, da jedem, pijem i da me ne pitaju malo malo kako sam verujte ne bih se ni setio sta je juce bilo, sto se tice odmora mesto je stvarno kao i bajci.

Putin , jesi iso u olandiju ?
Пребачено за 8 октобар.Хоћу да учествујем у аукцији у Леендеу,па да бар могу да видим машине.Мало се жена бунила ал ионако се неће купати у мору. :haha: Хотел није правио проблем.

Nazad
Vrh