nikola indjija
Član
Milovane u kom je mestu tj lokacija?Moze i u pp ako je tajna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlicna lokacija. Mi smo juce se kupali na Zaovinskom jezeru. Malo je hladnjikavo ali deci ne smeta samo da je voda.Nije tajna. Mesto se zove Sekulići,5km od Mitrovca,7km od Zaovinskog jezera i 12km od Mokregore. U Sekulići su na 1250m n.v.
I tu je ski staza Nagramak. Ja sam se zaljubio sto bi rekli na prvi pogled,i po meni je to najlepsi deo Tare.
Je l' moglo jos malo blize moru? Ovde malo jaci zalet sa terase i tu si.. Gde je ovo i sta rade automobili na plazi ? xD
baby boy names starting with r
Ja nisam ko nikola putovao dugo, al vruće brate.. Zato pivo klizi ko podmazano..
Restoran na brani na zaovinama ima moju preporuku.. Sve što sam jeo je odlično.. A pogled ubija, lepota od života..Odlicna lokacija. Mi smo juce se kupali na Zaovinskom jezeru. Malo je hladnjikavo ali deci ne smeta samo da je voda.
Nismo bili u Seklicima. Obisli smo ovo sto moze asfaltnim putevima. Kafana kod Kurte, Mitrovac i Zaovine.