Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo preprosle godine sa granicama 1030 km do nidrija presli za 12h. 10h voznje i ipravili smo 4 pauze od pola sata.Neznam koliko da racunam vremenski put do Nidrija-Lefkada.
Planiram da vozim skroz bez prenocista usput(pretprosle god Metsovo prenociste).
Ciste voznje 10 sati,ali ne znas koliko ces se zadrzati na granici. Ja sam bas prenocio u Nidriju i ujutru na trajektNeznam koliko da racunam vremenski put do Nidrija-Lefkada.
Planiram da vozim skroz bez prenocista usput(pretprosle god Metsovo prenociste).
Mislio ponovo da spavam u Metsovu al mi se bas nesto nemuva zbog korone.Ciste voznje 10 sati,ali ne znas koliko ces se zadrzati na granici. Ja sam bas prenocio u Nidriju i ujutru na trajekt
Au srece u pm.Uf mene lepo krenulo juce. Crko mi alternator kod Cuprije. Nikog naci, niko se ne javlja, ajd u Paracin, i tu nadjemo smestaj. Ljudi se bas potrudili. Jedva su nasli ko bi se prihvatio da uradi . Malo pre predao auto i sad cekaj.
Pa najsigurnije. Taman sednes da izedes nesto i šišneš jedan Mythos i eto trajektaMislio ponovo da spavam u Metsovu al mi se bas nesto nemuva zbog korone.
Mislim da cu krenuti 15-16sati do trajekta pa kako bude☺
Taman... Kod Daltona, šišne giros i jedan Mythos.Pa najsigurnije. Taman sednes da izedes nesto i šišneš jedan Mythos i eto trajekta
I meni tako 2018te,oko 3 ujutru iznad užica, prespavali ja I sosa u kolima, ujutru našao nekog čoveka iz požege, došao i doneo drugi alternator i kaiš, i sve naplatio 5000 din, pošten svet, još je taj alternator na kolima..Uf mene lepo krenulo juce. Crko mi alternator kod Cuprije. Nikog naci, niko se ne javlja, ajd u Paracin, i tu nadjemo smestaj. Ljudi se bas potrudili. Jedva su nasli ko bi se prihvatio da uradi . Malo pre predao auto i sad cekaj.
Već godinama idem tamo, nekad kao krajnja destinacija, nekad kao stanica za feri (Kefalonija).Od Smedereva do Nidrija 10 ipo sati.Malo se dobija na vremenu jer su pre 3 godine pustili novi auto - put prema Arti i Patri pa se izbegava magistrala kojom smo išli od Janjine do Filipiade.Pravim dve kraće pauze (jednu u Srbiji, Predejane naravno, i drugu u Janjini), sipanje goriva u MK ne računam.Takođe ne računam ni granice jer smo stalno išli JUN / SEPTEMBAR, pa na granicama i naplatnim rampama skoro da nema nikog.Ako ideš ovih dana dodaj jedno 2 sata za granice i jedan sat koliko je Inđija severnije od Smedereva...Nešto čujem da će taj feri, koji je u Nidriju postavljen privremeno jer se onaj u Vasilikiju popravlja, vratiti ponovo u Vasiliki, možda već od avgusta, pa će putovnje trajati samo 40 minuta.Proveri tu informaciju.Dakle, 14 - 15 sati i sigurno stižeš na feri i kafa u Pixidi.Neznam koliko da racunam vremenski put do Nidrija-Lefkada.