nikola indjija
Član
Kako ides?Avion,auto?U planu Krit 13.og avgusta.
Pre ne mogu, na svakih par dana imam svadbu... Sve rod rodjeni.
Nadam se da neće zatvoriti do tad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ides?Avion,auto?U planu Krit 13.og avgusta.
Isao sam na Krit 2017 autom.U planu Krit 13.og avgusta.
Sezona nece prestati zbog korone, jednostavno nemogu to podneti jos jednu godinu, ali vakcinisani ce moci sigurno, za ostale se ne zna, tako mi kaze gazda Grk, mada vidim i nase vesti to objavljuju.. Navodno su od juce neke mere uvedene u Grčkoj, ali ovde sve normalno kao i da nisu..Čujem da se juče povećao broj zarženih u Grčkoj 3000. I svakim danom raste. Ali nije problem samo tamo. Svuda se polako povećavaju brojevi. Pa i ovde kod nas. Ja sam razmišljao da odem krajem avgusta (20) ali izgleda da od toga neće biti ništa.
Zgadilo mi se to mesttisao preko nekog debila iz Bg.na 7 dana.Odveo me u neki odvratan smestaj sa lakovanim namestajem.Prespavao noc,napusio Grkinju,vratila mi pare i pravac Vurvuru☺Pravi post szupunski. Hvala na tome. Mada mi znamo gde i kada, sledećeg petka Bože zdrqvlja krecemo na Sitoniju, Metamorfozis.
Nisam ni ja izbirljiv.Predprosle god isao 2 puta na more.Jun vanredno i avgust redovno.Pa ajd u junu nesto jeftinije da prodjem kad ono prcMa nismo toliko izbirljivi. Mada nije lakovan nameštaj.