Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam, najnormalnije su rasle i sazrevale lubenice, ali najbolje mi se pokazalo povrce koje se seje rano u prolece i stize pocetkom juna.
dragorade pozdrav ,izvini ali pitanje sam postavio Salu jer je on imao problema oko malo dublje sadnje sadnica pa me interesuje u cemu je bio problem.pozdrav
e ovde sad j... lud zbunjenog otiša danas da kupim cuprozin da okupam lešnike sad za vikend ako mi verem dozvoli i zaštitarka mi kaže da sam zakasnio jel su izšle rese na lešniku i navodno bakar njima šteti a ja već dve godine u nazad ga prska pred zimu sa cuprozinom ima li iko neko drugo iskustvo ili savet otvalo je 70 % lišća a rese su još pre mesec dana se pojavile šta da radim.
e ovde sad j... lud zbunjenog otiša danas da kupim cuprozin da okupam lešnike sad za vikend ako mi verem dozvoli i zaštitarka mi kaže da sam zakasnio jel su izšle rese na lešniku i navodno bakar njima šteti a ja već dve godine u nazad ga prska pred zimu sa cuprozinom ima li iko neko drugo iskustvo ili savet otvalo je 70 % lišća a rese su još pre mesec dana se pojavile šta da radim.