Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav kolegi po lesniku Brankovicu.ima dosta razloga zasto ne napreduju nego bih Vas pitao nesto drugo-da nije mnogo 430 sadnica na 60 ari ? ja imam 135 na 28 ari, stabla su u 6-toj godini i i mislim da ce i rastojanje od 4x5 metara za koju godinu biti tesnoPozdrav,kolege! Posadio sam u jesen 2009. 430 sadnica lesnika na 60 ari.Otprilike na nesto vise od 2/3 povrsine stanje je kao kod clana @pop na predhodnoj strani i to je,smatram,dobrstale sadnice su nekako zakrzljale,nisu se osusile,ali ne napreduju.Pretpostavljam da je razlog velika kolicina vlage u zimskim i kisovitim mesecima.Pre nekoliko dana sam proorao razore koji ce pomoci u odvodnjavanju.Moje pitanje je:da li te zaostale sadnice mogu da se oporave ili moraju da se zamene drugim?
Cale je narucio novu turu Fungurana za prolece. Pa taman kad se vratim da oprskamo jer ce verovatno temperature biti niske.