Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugar meri samleveno jezgro na krupno velicina bibera na vlagomer od zitarica ali stavi opciju kao da je za uljanu repicuDa li moze da se meri vlaga lesnika sa vlagomerima kojim se meri kukuruz i soja i koliko je to pouzdano? I jel se on meri u ljusci ili ociscen?
I jel onda pouzdano? koji je rezultat merenja?Drugar meri samleveno jezgro na krupno velicina bibera na vlagomer od zitarica ali stavi opciju kao da je za uljanu repicu
Smetalo mu je, definitivno.Pozdrav svima koliko mu smeta što leži na zemlji sa lišćem... kiša neprestano pada već deset dana nikako sve da pokupimo ima li neko iskustva sa tim. Do sad smo uvek sredinom septembra uspeli da ga skupimo ali od ove kiše ne mogu da uđem u zasad.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Gledas kolonu H2O, a Kcl je kako se ponasa zemlja kada se zakiseli...Ne ode na 4 nego ostane preko 5. Kod mene je H2O oko 7.7-8, a Kcl padne na 7.14-7.3. Dosta alkalna sredina. Uzorkovacu ponovo posto nisam isao na dubinu 30ak cm nego sa povrsine sto nije ispravno. Mislio sam tu neko povrce da zasadim i jagodastog voca malo.Na mojoj analizi su dvije kolone, Ph u H2O je 6.71 a u KCL je 5,68. Koja je sad vrijednost relevantna?
Послато са SM-G800F помоћу Тапатока
da li neko može da mi preporuči koja sorta je pogodna za područje Vojvodine i iz kog rasadnika da kupim.
Posadio sam Rimski i Tonda romana, valjda će biti dobro...Guglaj "tonda francescana" da ne bi reklamirao rasadnik, ali samo jedan prodaje kod nas, oprasivac za ovu sortu je "noccione". Zasto preporucujem ovu sortu? Zato sto opada odjedanput, pa skupljas samo jednom a ne dva-tri puta ka ostale sorte, to je italijanski okrugli lesnik, napravljen ukrstanjem gifonija i romane (ako sam dobro upamtio).
Posle gifonia ide frančeskana, pa tako redom...... a za to vreme oni podižu zasade lange i berbu završavaju u augustu.Guglaj "tonda francescana" da ne bi reklamirao rasadnik, ali samo jedan prodaje kod nas, oprasivac za ovu sortu je "noccione". Zasto preporucujem ovu sortu? Zato sto opada odjedanput, pa skupljas samo jednom a ne dva-tri puta ka ostale sorte, to je italijanski okrugli lesnik, napravljen ukrstanjem gifonija i romane (ako sam dobro upamtio).