ben roj
Član
Danas sam po savetu strucnjaka pss isprskao lesku, akord mankizeb I kozak istina oni su mi preporucili nurell d a kako sam prskao I jabuke nisam imao nurell d ,
a imao sam kozak.
a imao sam kozak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nurel d ti je za surlasa i zakasnio si sa tim prskanjemDanas sam po savetu strucnjaka pss isprskao lesku, akord mankizeb I kozak istina oni su mi preporucili nurell d a kako sam prskao I jabuke nisam imao nurell d ,
a imao sam kozak.
Početak maja u dva navrata u razmaku od 10-15 dana kada se pojavi plod veličine zrna žita i manje i usput ubacis protiv truleži ploda u prvom prskanju a u drugom dodaš prehranu preko lista. Svi koliko ja znam koriste nurel tako da ne zanovetaj mnogo nego gde svi tu i mali mujo.Lesnici su stari sigurno prek 30 godina ovo je prvi put da sam ih prskao.
Kada je najcesce pravo vreme za prskanje protiv sirlasa I sta jos deluje od insekticida na njega.
Bakarni preparati u jesen kada opadne 80% lista i proleće kupanje sadnica pre pucanja pupoljaka. Sledeće prskanje kada krenu sadnice tipa kako mi je matori Sima objasnio kada su mladi listici kao mišje uši. E onda imas đubrenje prve tri godine po šaku na sadnicu yara complex proleće jesen i obavezno analiza zemlje do 30 cm i od 30-60 cm. Možda treba i map zbog fosforaPozdrav!
Na jesen treba da posadim oko 150 sadnica tonde romana, giffoni i halskog dzina (50-50-50).
Posot bih voleo da zastitim sto vise sadnice od bolesti, voleo bih da mi date predlog cime da prskam, kad i u kojoj razmeri? Voleo bih da mi neko detaljno napise sta da radim na osnovu svog iskustva.
Imajte u vidu da sam totalni pocetnik i da mozda necu razumeti sve sto mi napisete. Takodje upucivanje na neku literaturu je jako pozeljno.
Hvala vam unapred!
Sima S?Bakarni preparati u jesen kada opadne 80% lista i proleće kupanje sadnica pre pucanja pupoljaka. Sledeće prskanje kada krenu sadnice tipa kako mi je matori Sima objasnio kada su mladi listici kao mišje uši. E onda imas đubrenje prve tri godine po šaku na sadnicu yara complex proleće jesen i obavezno analiza zemlje do 30 cm i od 30-60 cm. Možda treba i map zbog fosfora
...ima dosta zajebancija. Ali moj savet odmah analiza zemlje da znas sta trebas dodavati ili uopste i ne saditi na toj parceli...
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Sima penzioner iz pss požarevac iz žabaraSima S?
Bakarni preparati u jesen kada opadne 80% lista i proleće kupanje sadnica pre pucanja pupoljaka. Sledeće prskanje kada krenu sadnice tipa kako mi je matori Sima objasnio kada su mladi listici kao mišje uši. E onda imas đubrenje prve tri godine po šaku na sadnicu yara complex proleće jesen i obavezno analiza zemlje do 30 cm i od 30-60 cm. Možda treba i map zbog fosfora
...ima dosta zajebancija. Ali moj savet odmah analiza zemlje da znas sta trebas dodavati ili uopste i ne saditi na toj parceli...
Obišao sam mu leske pre desetak dana. Imamo i Gorana ovde. Profesor u poljoprivrednoj u Svilajncu. I on se bavi leskama. Sarađujem sa obojicom.Sima penzioner iz pss požarevac iz žabara
Goran lepo reže....Obišao sam mu leske pre desetak dana. Imamo i Gorana ovde. Profesor u poljoprivrednoj u Svilajncu. I on se bavi leskama. Sarađujem sa obojicom.
A korov?Čini mi se da su mi leske porasle više za prethodna dva meseca nego za prethodne dve godine.