iwanho
Član
Nema li fergo brži kardan od standardnih 540 i bez punog gasa? Na punom gasu freza ljepše radi, ili koliko će trajati, to je drugo pitanje. Ipak su one predviđene za 540 okretaja kardana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2 Ha ili ništa? Tolko radoznao nisam ha ha. Koju oznaku nosi ta freza? Probao sam da je nađem na netu ali mi nije išlo.ili dođi uradi dva ha probaj
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Jesi li ti u zabari kod svilAjnca? Pa dođi u Salakovac2 Ha ili ništa? Tolko radoznao nisam ha ha. Koju oznaku nosi ta freza? Probao sam da je nađem na netu ali mi nije išlo.
Dajte broj od Ferera da ugovaram otkup!
Послато са SM-G800F помоћу Тапатока
Koja godina je ovaj zasad?Ove godine je rodila i proslogodisnja sadnja , ode cena dole.
mislis na moju lesku?Koja godina je ovaj zasad?
Ima i kod mene trulih ali u granicama, neznam ni ja gde gresimJel imate trulih plodova? Kod mog drugara se nađe po neki ,redovno štiti i ne zna gde greši.Može neki savet.
Perfection, nurel, magnezijum, gvozdje. Od toga nesto prskaju ljudi. Od kako radim usluge u lesnicima ne secam se da je ovako bio dobar rod.Sa cim prskas sada Bojceticu.
Ako mislite na moj sa slike ovo mu je treca vegetacija (podignut u novembru 2017).Koja godina je ovaj zasad?
Romana 12, langa 10Rodila i Mortarela u trećoj vegetaciji.
Devet lešnika na jednoj kitici..
Spektar firma nova varoš imam br ako nisi našao2 Ha ili ništa? Tolko radoznao nisam ha ha. Koju oznaku nosi ta freza? Probao sam da je nađem na netu ali mi nije išlo.
Ево нађох сад. Спектар д.о.о производња тракторских рото фреза и резервних делова. Лепа справица...Spektar firma nova varoš imam br ako nisi našao