Vlada Lešnik
Član
Dacu ti ujutru info....
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja koristim aminoflex preko lista, da li preporucujete jos neko srdstvo i sta da ubacim u kombinaciji sa tim npr za 10 l vode?Bitno je da leski obezbedis sto bolje uslove usvajanja mikro elemente tada ona napreduje, sta to znaci? 1 da obezbedis potrebnu Ph vrednost zemljista , pa malo stimulansa rasta tj amino kiselina i.t.d.
Pozz probaj DELFAN PLUS ja sam ga koristio prosle godine kad me je led utukao, litra kosta oko 1600.00 din a ta litra ide na oko 400l vode.Ja koristim aminoflex preko lista, da li preporucujete jos neko srdstvo i sta da ubacim u kombinaciji sa tim npr za 10 l vode?
Sent from my moto g(6) using Tapatalk
Treba li laterale na kraju reda nekako vezati ili prcvrstiti, ostavio sam ih par dana i vidim da se crijevo povlaci prema pocetku reda? Za nosecu zicu sam ih pricvrstio plasticnim vezicama na razmaku od 1 m otprilike.
Послато са SM-G800F помоћу Тапатока