Leska - opšta tema

Da li neko zna neki pouzdan sajt za kolicinu padavina u skoro svim mestima u srbiji?

Sent from my moto g(6) using Tapatalk

http://www.hidmet.gov.rs/latin/meteorologija/klimatologija_padav_rezim.php

Evo otprilike. Ja merim , i to je to u principu, poklapaju se količine kako je navedeno u tekstu.

Ili ovo, otvoris pdf i ides gde su padavine
http://www.hidmet.gov.rs/latin/meteorologija/klimatologija_godisnjaci.php
Hvala. Mislio sam da postoji mozda i neka aplikacija novijeg tipa, za svaki dan koliko je palo mm i predvidjanja, msm da bi to pomoglo, ali eto mozda ja samo fantaziram.pozz

Danas hoće kiša - neće kiša - hoću da prskam - neću da prskam i na kraju isprakam voće i bacim veštaka (8-16-24).... po šaka na zbun... čekam april za sledeća dejstva...

Sent from my iZmaj using Tapatalk

Yara mila je zakon,ove godine sam bacio Yara mila complex sa mikro elementima i yara bela sulfan 24 Azot i 18 sumpor ostaje mi da apliciram Yara mila rexolin zbog pojave hloroze na pojedinim sadnicama.

Gledao sam jutros na tw kako je idealno odraditi plavo prskanje danas posle ove kise. Nz kakvo je kod vas stanje ali jos se nisu zatvorili zenski cvetovi?
A i pupoljci nisu poceli da bubre tako da msm da jos nije vreme,sta vi mislite?
A od cetvrtka najavljuju lepse vreme i da li tada odraditi ako se zatvore zenski cvetovi ko ih ima...

Ovde postaje umetnost postaviti sliku,ko zna neka pomogne,vec sam postavljao slike ali sada ne uspevam.

Nekako uspeh postaviti slike.Za sada u lesnicima nema promena sem sto su rese prazne a u toku je zavrsna faza cvetanja.Nadam se da ce prskanje bakrom biti moguce za nedelju dana.

Nekako uspeh postaviti slike.Za sada u lesnicima nema promena sem sto su rese prazne a u toku je zavrsna faza cvetanja.Nadam se da ce prskanje bakrom biti moguce za nedelju dana.
I ja se nadam, do sada sam koristio everest razmisljam da promenim sredstvo....al nz tacno na koje... Samo da krene otvaranje pupoljaka i radim prskanje

Nazad
Vrh