zeljko_srb
Član
Ako je sveze posadjena leska moguce da je suv nadzemni deo. Al isterace verovatno nove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posadjena 2018 novembar, na 160 sadnica msm da ih ima jedno 15 takvih ove zime ,danas primetih kada sam djubrio sa yarom.Ako je sveze posadjena leska moguce da je suv nadzemni deo. Al isterace verovatno nove
Vazi hvala poslusacu vass saveteOstavi to u zemlji i sacekaj novi izdanak do jeseni. Ako ga nema onda vadi i sadi drugo... meni je tako izaslo 10-ak komada, malo kasne ali je i to ok....
Sent from my iZmaj using Tapatalk
Recite mi koju koncentraciju everesta koristite na 10 l vode, nz da li pravilno postupam uglavnom idem 50 ml everesta/300ml ulja,nz da li je to po vama ok s obzirom na koncentraciju bakra u everestu?Sto se tice prskanja bakrom mislim da je rano,cvetanje je zbog lepog vremena pri kraju,rese su prazne ali temperature su malo nize i vlaga je povecana,kisa pada vec dugi treci dan pa zbog svega toga neznam koliko ce bakar imati efekta.Od 8 Marta bi rrebalo biti stabilnije vreme pa cu onda uraditi prskanje Everestom.Za sada je lisce usitnjeno i bacena je Jaramila kompleks pred ovu kisu.