I to je dijalog? Kod lesnika jedan od najvecih problema cele sezone i jeste prasina.Priprema zemlje tarupom ,prasina, priprema duvacem-buka i prasina,naduvavanje lesnika-prasina i buka ,sam aspirator prilkom usisavanja enormna prasina ,plus traktor koji se turira ceo dan na dve trecine gasa a stalno je pored tebe,tlo se trese....pre dve godine zbog te kombinacije mi je pukla bubna opna.O lupanju leske i prasini u objektu da ne pricam i sada mi ti dajes pametan savet i poredis a lesnik verovatno imas u dvoristu.Trebali ste za doktora da se skolujete. Tamo nema prasine.
- - - - - - - - - -
Masinu koju imam mozes polovnu naci za 4-5000e.Kada sam ja kupovao slabo ih je bilo pa je moja nova placena nesto vise.A 40.000 za grtalicu ?
Kada sam u zadnjoj sezoni koju sam rucno kupio ,podvukao crtu i video da je presla 3000e ,bilo je jasno sta treba raditi.
Na stranu za ovo sto Cobe kaze ,treses se da li su svi dosli, od svog posla trcis ,kuvas kafe, ruckove,pice,odvezes ,ispratis a onda ostanes do mraka da imas spremno-nagrnuto lesnika za sutra kada ti beraci dolaze.Molis se da u vreme berbe ne bude kise inace ces zavrsiti.....
Za radnike koje ces placati 10e .....nema od te rabote nista a i ko bi radio za te pare.
Poslednja izmena: