Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam malu povrsinu 30 ari,sa 200 komada i to sa tendencijom sece svakog drugog sto znaci bice upola manje,pa ce opet biti velik posao i ulaganje a kamoli za mnogo vece povrsine...
Zasto bi bio samo ogranicen na vocnjake?! Naravno da mozes da gledas i njive (neka me neko ispravi ako je drugacije)... Samo znam da ima neka fora sa tim njivama da moras da znas otprilike sta je bilo tu zadnjih godina jer neke kulture znaju dosta da iscrpe zemljiste pa mu treba puno vremena da se popravi/stabilizuje za kulturu koju ces ti gajiti...Samo da pitam, prilikom kupovine zemljišta u pretrazi šta gledam? Ima ponuđeno njiva, šuma, voćnjak. Jel mogu da pretražujem i njive pošto je mnogo veća ponuda ili samo ograničem samo na voćnjake?
Znaci 1000e ako ne znas da napravis sam.Inace uz malo maste napravio sam sebi krckalicu, odvajac ljuski od jezgra nakon krckanja I pokretnu traku. Sve me je kosralo oko 500e
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Cobe, gde ti imas lesnike u Surcinu? I sto moras svaki drugi da seces? Zbog prostora ili?
Ajd' sad cu pokusati da zavrsim moju pricu oko svega ovoga zato sto vidim da dok covek neke stvari ne iskusi na svojoj kozi ,ne moze ni da oceni ko sta i o cemu prica.Znaci 1000e ako ne znas da napravis sam.
Zeljno cekam da vidim usisivac....hvala Ti na tome sto ces nam pokazatiJa ocekujem da cu da sledece nedelje zavrsim moj usisivac, stavicu slike. Kosta oko 300e da se napravi, ali je malog kapaciteta