Lepote Srbije - u slici i reči!

Srbija !

14y7155.jpg

:ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

draganpan je napisao(la):
Svaka cast za foto
jesi'video kuce na bregu, nemoze im nista poplava, a ne kao ovi sada, svi u ravnicu pa kuku lele...

Foto na žalost nije moj, sa neta je al iz mojih krajeva.
Mi nismo u mogućnosti birati mesto rođenja. Mesto življenja je druga priča.
:ppozdrav:

Veliki pozdrav za generaciju, "mladog" člana peto1. Moja malenkost se, najzad, dohvatila ADSL, pa mogu ponovo da "se igram i učestvujem".

Inače, da samo znate kako je dial-up težak i spor, a ove Teme sa puno fotki nema šanse ni da vidiš, a tek da nešto up-loaduješ - to je stvarno "misaona imenica"!

Čačak sa okoilinom - deo 4.

Imas ispod fotografija adresu za program pa se malo namuci dok ne krene posle je vec lako. :ppozdrav:

Čim sam odsutan svi prestaju da "rade", a "časna pionirka" nemogu ništa da uradim sa dial-up priljučka, čak ni da vidim šta ko postavlja, a niko ništa ne postavlja!
Sram vas bilo (rečeno po lalinski, ovo "bilo" onako umekšano)! Šalim se, ali daj sada dok sam ovde,pri "šutu", mislim ADSL-u, da malo "radimo" i obnovimo temu!!!!

@meeker

Užice sa okolinom ne diram, to je tvoja teritorija i predji na ImageBam imaš detaljno Uputstvo na: http://poljoinfo.com/caffe/postavljanje-slika-na-forum/, obećao si peto1 da ćeš da se "popraviš"?!?!?

Nova Varoš - deo 1.

Free Image Hosting by ImageBam.com

Nazad
Vrh