Lepote Srbije - u slici i reči!

Moj cenjeni prijatelj Maestro se zabrinuo za mene , tu sam samo nisam imao vremena, zato sad nastavljamo.

Torda

Izgleda da za ovu vrstu upoznavanja lepote serbije nema interesanata. Mogao bi svako da malo predstavi svoje selo ili grad bilo bi inreresantnije.

U čemu je stvar Peto pa ne pišem na PP link je tu pa klikni na njega, bio sam u toj kafani koja je napravljena kao mala farma. Ima konja magaraca jedno tri bazena sa ribom itd. Sve je napravljeno u tom ludom stilu, trebalo mi je pola sata da nadjem ali evo još malo slika.

ziwo5u.jpg

abtohz.jpg

2hfhwd2.jpg

2cyik7.jpg

1tlmas.jpg

I to je samo jedan deo..

Pozdrav momci,
evo me posle par dana, bio malo na ranču, a tamo još nisam sredio ni dial-up, a ADSL tek pokušavam da preselim! I nije mi krivo što sam pobegao od PC, jer sam lepo radio i fizički sam umoran, a psihički .... možete zamisliti :D, :haha:, :spavam:, :cao: !!!

@dzionik
Nažalost samo ta slika, mislim preko googl-a pa na "banja koviljaca panoramio photo", ne znam da li još nešto može da se iskopa? Predji na Image Shark ili Image Titan, mnogo je elegantnije!!!

@peto1
Generacijo, druže i prijatelju, "nije te tebe, pa onda me meni nije bilo", ali sad smo tu, pa da nastavimo. Meeker stavio super slike, ali nije slušao savete, valjda će naučiti!

Banja Koviljača -3

:ppozdrav:

Cenjeni mladicu Maestro jesi li se odmorio u vikendici pa sa novim elanom kreces u nove radne pobede.

Elemir

35_images1.jpg

@meeker

::svaka cast::, ::svaka cast::, ::svaka cast:: za kvalitet fotki i definitivni prelaz na Image Titan (ako nekada ne bude hteo da napravi up-load predji na Image Shark - imaš objašnjenje na podforumu Ovčarstvo)!!!

@peto1
Nastavljamo dalje, bar do kraja ove nedelje, a onda opet jedna mala stanka (ponovo se ide na ranč)!!!

Mali Zvornik sa lepom okolinom!

:ppozdrav:

Nazad
Vrh