Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni u poslednje vreme odgovaraju i svetle i tamne, i dugokose i kratkokose, i niske i visoke.. Sto smo stariji manje smo probirljivi..
Slazem se, i Erginger je jako dobar i dosta cesce ga pijem jer je pristupacniji ima ga skoro svaki kafic ali opet mi je nekako Memminger ostao u najboljem secanju.. Mada nisam ga pio ima oko godinu dana..@milan11
Ja sam takođe poklonik 'vajcena', ali moje omiljeno je Erdinger. Probaj, imaš ga u i u Maxi-ju.
I da je dzabe.Mnogima je na ovu vrućinu najvažnije da je 'ladno.
i na gajbe . . .I da je dzabe.
Pauleiner је по мени убједљиво најбољи вајцен од страних пива.Келш је добар од лагер пива.Činjenica je da je Erdinger dosta bolji u Nemačkoj i duplo jeftiniji.
Bio je 0,8-0,9€ u prodavnici, a kod nas je skoro 200 din.
Memingerska pivara je jedna od boljih nemačkih pivara, i sva piva su im kvalitetna.
I da nije Lav pivo (Lav Premium moze), ostalo sve moze cak i ona "socijalna" sto limenka kosta 50 din.i na gajbe . . .
Meni se Badvajzer baš pokvario otkako su krenuli sa tom novom limekom. A bio je i meni bolji od Ginisa. U zadnje vreme tučem crni Zaječarac. On se još nije pokvario.