Lav ili Jelen, a možda nešto treće pitanje je sad ?

Pio tri dana u žetvi LAV sa limunom,pa posle muku mučio sa debelim crevom,ljudi čuvajte se,žestoka je to hemija

Od flaširanih samo rogonja (računam ,bolje na flaši nego na glavi)a od točenih ,ne biram ,samo nek je lllladno i frtalj pene:osmeh:

Ja se držim one stare::pij malo ali kvalitetno.. 1. Budweiser ( za žeđ svijetli,a za atmosferu..tamni),2. Velebitsko..rijetko gdje ga ima jer se proizvodi u malim količinama(tamno ili svijetlo) 3.Nikšićko.. a Jelen kad dodjem u BiH ili Srbiju.

Iz apatina sam tj prigrevice ali otkad je izasao lav dundjerski mi vise odgovara...
Uskoro cu u cg pa cu ga probat zameniti sa niksickim koji se verovatno puni u apatinu-koji apsurd!!!!!!

Ja sam uvek za zaječarsko i nema glava da te boli ujutru, nije toliko gazirano i gorko kao ostali. Ovde preko 90% prodaje ide na zaječarsko. Ima ga i u malim flašicama po kaficima. Posle njega možda pils a mislim da se i on u Zaječaru puni tako da Zaječarci svaka čast
Od ovih životinja uvek neka muka.

@ljubek
Niksicko za CG se puni u Trebjesi, kao i Jelen za trziste CG, MK i dela BiH.

Šta ću kad si kukao,klečio,molio,odneo sam ti ali znao sam da to neće voditi na dobro.:ppozdrav:

Da mu nisi pripremio pivo kao onaj kuvar što je u vojsci drugarima koji su ga zezali začinjavao supu? :haha:

Nije nego nema u NS srez limun piva i uskislo od Srbobrana u onoj vrućini a majstor bio jako jako žedan jer taj dan nije mislio na sebe.:osmeh:

Nazad
Vrh