ljubek
Član
Ma gledo sam ja u prodavnici jelen koji je punjen u trebjesi...@ljubek
Niksicko za CG se puni u Trebjesi, kao i Jelen za trziste CG, MK i dela BiH.
I pio sam ga ali nije to ovaj nas jelen....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma gledo sam ja u prodavnici jelen koji je punjen u trebjesi...@ljubek
Niksicko za CG se puni u Trebjesi, kao i Jelen za trziste CG, MK i dela BiH.
Опет да кажем,наша индустрија пива је пропала осим зајечарске пиваре која је квалитетом поразила сва звучнија имена.Сва наша пива са севера су на једном принципу и са врло мало разлике у укусу,који је иначе ужасан.Ja sam uvek za zaječarsko i nema glava da te boli ujutru, nije toliko gazirano i gorko kao ostali. Ovde preko 90% prodaje ide na zaječarsko. Ima ga i u malim flašicama po kaficima. Posle njega možda pils a mislim da se i on u Zaječaru puni tako da Zaječarci svaka čast
Od ovih životinja uvek neka muka.
Komso jesi ti probao zajecarsko..Zajecarska pivara je pod okriljem Hajnekena. Ne znam o kakvoj posebnoj razlici pricate. Jagodinsko je nezavisno od ovih velikih Multinacionalih kompanija.
Kvalitet piva zavisi najviše od kvaliteta vode (jer čini 90% sadržaja piva), voda Vojvodine je arteškog porekla samim tim kvalitet nije dobar a onda ni piva nije nešto naročit.
Po kvalitetnom sastavu vode najbolji kvalitet piva ima Nikšićka pivara jer su joj durmitorski izvori prečisti. Što se tiče marketinškog proboja Jelen i da ima najgore pivo taj će da ga proda jer mu je marketing predobar u odnosu na ono što se prodaje. Jedina prava srpska pivara po receptu iz češke, a još neprodata i je Jagodinska pivara, sa sasvim zadovoljavajućim kvalitetom voda za Jagodinskog čiču dolazi sa planine Juhor i crpe se na dubini od 235 m iz juhorskog basena. Skoro su počele i limenke da se proizvode.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=08&dd=05&nav_id=884835
P.S. s kakvim se znanjem ide u kafanu
Мислиш ли на баварију која се код нас у окружењу прави или оригинал.Некада,пре 10година сам пио Бавариа 0,25мл и то је било најлепше пиво у животу а цена је била огромна.Прошле године на жетви,ко вози комбајн он зна колико је пиво добро у том тренутку,зове ме другар и каже:можемо ли код мене да жањемо ево купио сам пиво Бавариа да се почастимо!Ја му кажем ако треба може одмах,нема да чекаш ред.Изнесе он то пиво у лименци кад оно узас живи,исто као и свако друго пиво са севера Србије.Видим купио га у Метро-у цена била око 40рсд.Некада је то коштало пре 10год. мислим 120 рсд.Али је вредело сваки динар.Samo bavaria a prolazi i valjevsko i nista vise