Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze da pise sta hoce,ali je u pitanju Helenik grupa,tj Coca Cola.Koliko znam pise da je hajneken grupa.
Iskreno ne secam se,kazem,pilo se Jelen pivo,a nakon toga MB....[video=youtube_share;z9DVYJ-IlWc]http://youtu.be/z9DVYJ-IlWc[/video]DA li se mozda secas ukusa Amstela iz tog doba 2002.-2003.???
Veoma ga se dobro secam.Mala flasica,blag ukus,mogao je karton malog za noc da padne.Al bio skup,kao dva jelena.I slovenacko,dal bese Zlatorog,tako nesto.Al ono je bilo malo jeftinije,i gorcije.DA li se mozda secas ukusa Amstela iz tog doba 2002.-2003.???
Ok, to sam i ja nasao, ali u koju od ovde pomenutih grupa spada lav ili jelen !?Na kojoj temperaturi se služi pivo?
Iako se neki prave Englezi, pa kažu da se pravi ukus piva može osetiti samo na sobnoj temperaturi, odnosno kada je pivo mlako, mi prosečni Balkanci, naše pivo volimo HLADNO. Da ne bismo lutali u mraku neznanja, pomenuta nauka nas uči koje pivo se služi na kojoj temperaturi.- Pilsneri na 0 °C- Lageri od 5 °C do 9 °C- Ejlovi od 7 °C do 11 °C- Stouti od 8 °C do 13 °C- Stari ejlovi na sobnoj temperaturi