Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam se interesovao za seme kitty i rekose mi da ga ove godine nece biti,...
dali ga je neko video u prodaji ili ovi nemogu da nabave pa ga (nema)...
To je posebna prica,govorim o sortnim osobinama hibrida...Moguce da je neka podvala od strane prodavca,doradnog centra,greske su moguce...ali zato deklaraciju na uvid,parametre upises u svoju svesku i ne daj Boze da ne nikne,zoves inspekciju i tuzis ih!Tu se mogu zaraditi lepi novci,ili van sudski poravnas i dobijes seme da sejem par godina za dz!Samo ako nikne...voleo bih da se clanmcbaycow javi,pa da nam on isprica njihovo iskustvo sa kity-jem.
Krebs,ima istu majku kao i Kitty Roditeljkska linija je sicna...Danas kontaktirao menadzera kws-a za moj region u vezi semena kitty-a,i rece da ga nema sve je vec prodano i mala je sansa da ga moze naci jos negde u maloprodaji i da se odlucim za nesto drugo,...
Hteo sam danas da narucim 3381, kaze mi manadjer da ga vise nema.Uzeo sam krabas umasto njega.
Trebao si ovde da se javis,nasli bi ga istog momenta...Sad je gotovo!Hteo sam danas da narucim 3381, kaze mi manadjer da ga vise nema.Uzeo sam krabas umasto njega.
Taj hibrid mnogo ljudi hvali!Hteo sam danas da narucim 3381, kaze mi manadjer da ga vise nema.Uzeo sam krabas umasto njega.
i ja se razmisljam,cena primamljiva/prihvatljiva ali sam ga imao prosle godine najgori je bio u svemu lose nicanje ranija setva,kasnija izgoreo neznam ni sam sta da radimKomsija do mene je imao Luce a mi Pioneer D12 i N43. Luce je solidno rodio, isto kao i D12 i N43, mozda je Luce za nijanu bio bolji zbog vece kolicine djubriva. Neki drugi, na drugim mestima, su sejali kermes i skoro pa katastrofa. Vidim da je Luce najjeftiniji od KWS-a.