Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
......k'o vino...što starije, to boljeSad kad su ga predeklarisali izgleda da je dobio jos na klijavosti ili ja gresim
Imam ponudu za Kermess od prošle godine po ceni od 4.300 RSD. Navodno klijavost i energija ekstra...
Pošto nisam do sad sejao KWS hibride, interesuje me da li je dobra ponuda?
Imaju i oni doradu u Italiji,Turskoj,odatle stizu nova semena iz uvoza!Iz Nemacke direktno nisam cuo da su dolazili,tako da ne verujem da ce ni sad! Samo mogli bi polako da se pojavljuju na trzistu,ljudi hoce na vreme da spreme...Danas cu zvati promotera da ga pitam,kad ocekuju i gde ce ga biti!blage veze nemam, mislim dakws u srbiji proizvodi semena na nasim poljima, cisto sumnjam da ce direktno iz nemacke doci semenke. mislim da bi nas kostalo djavolski skupo
Po mojim informacijama kerbanisa neće biti u slobodnoj prodaji.Navodno nemaju dosta ni za sve oglede i da podele svim stručnim službama.Ja sam ga trebovao još u januaru i od tog ništa.Da li se igde pojavilo uvozno seme KWS Konsens i Kerbanis?!