Kako su KWS hibridi prošli sa sušom prošle godine?
Tako su dobro prosli da ih kod nas niko nece vise sejati sto zbog crvenila ,sto zbog izostanka klipa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako su KWS hibridi prošli sa sušom prošle godine?
KishRobert a kodtebe nisu bili dobri? jesi sejao mozda kermes i konsens?
Mi ih sejemo duze vreme,ali prosle godine su bili dibidus...jako lose.probacu ih ipak i ove godine,pa cemo videti.
Ja sam sejao 3381 i kakva je susa bila odlucno sam prosao,kukuruz skoro uopste nije bio pogoreo i nisam imao crvenila.Planiram ga sejati i ove godine i neki za silazu jos se razmisljam koji.
Bas tako,mi u centralnoj Srbiji sejeo ranije hibride i nemamo tolikih problem sa susom i crvenilom.Citajuci postove vidim da se KWS bolje pokazao u centralnoj Srbiji nego u Vojvodini. Isti slucaj kao sa NS-640...
mislis na ovu susnu 2012 godinu??? to je sjajnoImas snimak koji sam postavio prethodnu stranicu, Kermess i Korimbos prosle godine...Bilo je izmedju 4,5-5 tona suvog zrna po k.j ili preko 8t zrna po hektaru!Zavisi od zemlje,vremena setve,kondicije parcele na kojoj je sejano...
27 strana prvi post... Mesano Kermes i Korimbos...Znaci u 6-rednu sejalicu pola-pola ista su fao grupa 600,s tim da je Korimbos raniji 2-3 dana od Kermesa!mislis na ovu susnu 2012 godinu??? to je sjajno
potrazicu snimak da vidim
- - - - - - - - - -
savato pozdrav druze, trazio sam al nisam nasao snimak kermesa od 2012 godine? ako imas voleo bih da vidim kakav je bio,i ako mi mozes reci kaad si ga sejao? pustio sam ti poruku ali kazu da tije folder prepun.
Ja sam odavno narucio 3381 i novi krebs da se proba. Prosle godine je 3381 kod nas u onoj susi bio jedan od najboljih