pocerina
Član
Ja sam pretprosle godine obrao Mikado u klipu, greskom je posejan na 28 pa mi je to bilo retko za silazu.... Koliki je prinos tacno bio ne secam se, ali su klipovi bili extra, veliki, dobro zrno i dosta ga je bilo po 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolika god da bude cena, kod mene ce on zauzeti vecu povrsinu nego (po meni)njegov konkurent iz Pioneer grupe p9494.kolika je cena 3381
Sasa P ,sto bi brao u klipu mikado kad je on za silazu.
Nemoj mnogo da eksperimentises pa da nemas nista.
Druže, Mikado nije rani hibrid i mislim da ako i pokušaš, uzmi hibrid koji je do FAO 300, to su ti rani hibridi. Mikado je FAO 550, neće ti stići.Druze iskreno da ti kazem kad skinem jednu zetvu uopste mi nije toliko vazno da li ce druga uspeti ili nece. Vazno je probati, navodnjavanje imam, dobru volju imam, znaci samo mi treba odabir dobrog ranog hibrida. Parcela je velicine 2h podeljena u dva dela. Probacu pa sta bude ,bude. Jedno je sigurno bicu prvi u selu koji je probao tako nesto
Ma slazem se treba da probas kad imas navodnjavanje nema problema za susu.Druze iskreno da ti kazem kad skinem jednu zetvu uopste mi nije toliko vazno da li ce druga uspeti ili nece. Vazno je probati, navodnjavanje imam, dobru volju imam, znaci samo mi treba odabir dobrog ranog hibrida. Parcela je velicine 2h podeljena u dva dela. Probacu pa sta bude ,bude. Jedno je sigurno bicu prvi u selu koji je probao tako nesto
Napisao sam pretprosle godine da sam ga brao tj. 2011... Brao sam ga polovinom septembra...
Moze posle 3381 mikado sejem svake godine za silazu na 22cm a sto ostane berem i mogu ti reci je odma posle kermesa....U svakom slucaju moramo da eksperimentisemo kako bi u buducnosti bili uspesniji.
@sale307 Zahvaljujem na informaciji, do postrne setve videcu koji hibrid cu izabrati. U svakom slucaju informacije poput tvoje mi mnogo znace, nikad nisam sejao postrnu setvu uvek sa sejao kukuruz u tokom aprila meseca...
Katastrofalno,sto dalje od njih.Kako su KWS hibridi prošli sa sušom prošle godine?