Rabadzija
Član
MOMOSARIC , nazalost ta njiva 10 Ha je pola breg pola dolina te je prinos realno takav i stvaran,na bregovima ima 3 zile peska za malterisanje gde je kukuruz biljka velicine 50 cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
36ha. necu nista da komentarisem pre kombajna,pocinjemo sutra popodne ili prekosutra ujutru. imam tremu kao pred odgovaranje,kada sam cuo kako mestani prolaze...odakle si to slikao, sa vrha titelskog brega ? na slici njiva deluje minijaturno, a koliko u stvarno izgleda po slobodnoj proceni ima sigurno 30ha, ispravi me ako gresim. Kako ti se cine krabas i 3381, paka ce biti nesto nesto koliko sam sa puta uspeo da vidim sa puta..
direktan izvestaj sa njive...pokojnik..Da Lazo , isto tako se osjećam svake godine , i ako je moguće pošaljem kombajn u neki prosječan dio . Nakon jednog kruga na kombajnu i pogleda u bunker odma znam otprilike dal sam pukovnik il pokojnik . Sve ostalo su nijanse.
Necu propasti,ali jedva cekam zimska predavanja,pa da ih ja stogodj priupitam i nahvalim.Pa ovde nema ni naftu da isplatiš
Bas se ove godine videlo kakvi su koji hibridi i kako su podneli susu,u dobroj godini su svi dobri neki malo vise neki manje ali u ovakvim godinama se vidi pravo lice hibridanije sve do hibrida