leka
Član
na koju gustinu je sejan?nije podgoreo,jos uvek je zelen,ali su mu listovi uvijeni,cak se ni nocu ne odmota.polako gubi boju sada je svetlo zelen,nema metlicu nema klip.visina mu je malo ispod prosecne.sejan je od 02.04 do 05.04
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na koju gustinu je sejan?nije podgoreo,jos uvek je zelen,ali su mu listovi uvijeni,cak se ni nocu ne odmota.polako gubi boju sada je svetlo zelen,nema metlicu nema klip.visina mu je malo ispod prosecne.sejan je od 02.04 do 05.04
Dal je toliko los Kish?!Mene je sramota da stavim slike od korimbossa!
sejan je na 24 i 26 cm jesenas mesani vestak zaoran i u prolece urea 150 kg po jutru kermes vise nece u nase njivena koju gustinu je sejan?
neverujem mislim da je za njega kisa zakasnila,nazalost@vlado77,zar mislis da i ako padne kisa nece biti prinosa..
Jel si siguran da je ovo Kermess? Meni koji ga sejem 7-8 godina nikada nije bio ovakav u ovom periodu,mislim na duzinu klipa iskljucivo i na obim...Uglavnom je malo kraci i duplo deblji nego ovaj na slici od 18-22 reda zrna,ali moguce je da slika vara...KWS Kermes
Za sada izgleda dosta dobro,ali je posejan u delu polja koji je dosta zarazen crvenilom tako da videcemo kako ce da bude.
OK druze,ucini mi se na prvi pogled kao neki ZP ili tako nesto sa dugackim klipom...Kermess barem meni nikada nije bio specijalno dugacak ali zato 1000 zrna iz klip kao iz sale...Bice super taj tvoj kukuruz,Kermess uvek saceka kisu i bude najbolji!Siguran 100%.I ja ga sejem redovno bar 10-ak lanaca i retko kad bude isti.
Sejao ga ja 2 godine extra je i sledece cu sigurnve godine ubacio KWS Korimboss i on je dobar poput Kermessa...Grecale sam izbacio posto je kasniji cak od Kermessa ne puno ali 2-3 dana ali je izuzetan hibrid...Dogodine KWS Kermes,Korimbos,Grecale i mozda DKC 6120 ako izgura kako treba ovu godinu!Dali je neko sejao GREKALE?