Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
..nije pametan onaj ko o sebi misi daje pametan itd.. već je pametan onaj o kom drugi kazu daje takav za kakvog se smatra..Tako i sad oko kuvanja vidim da nekim to neštima kadse iznose prave činjenice i kad neko oće da radi nego se čovek ubija u pojam totije onakvo ili radiš u šupi i tome slično pa bolje raditi u supi sa pravim i zdravim paradajzom nego u fabrici...SVI ZNATE RAZLIKU IZMEDU DOMAĆE PAŠTETE I ONE IZ FABRIKE ako ne pitajte nekogizvinjavam se za mali
Ja moj paradajz isto cedim u šipi al je sredena za taj poso šta ima veze dal je šupa ili magazin ako je proizvod dobar i kupci zadovoljni A ko radi sa ovim taj veoma dobro zna kakvi su uslovi i sa kakvim se problemima susrećemo a ko trazi dlaku u jajetu taj će uvek naći neki komentar zašto tije to ovako ili onako svako zna kako bito trebalo biti al za to treba punooooizvini regacci da te pitam nešto što meni nije jasno u ovoj proizvodnj kečapa i ostalog,ti si pisao da dnevno preradjuješ 30000 hiljada litara paradajz soka jel tako?to ti je 30m3,a kako sam pročitao u tvojim postovima ti još preradjuješ i drugo povrće.Za sve ovo ti treba veliko veliko skladište,ajde bez uvrede objasni mi zašto si sve to slikao u špajzu ili u nekoj šupi?naravno da ljudi samnom zajedno pomisle da lupaš bez veze.Zar nije tako?
evo gospodin dzionik vam odgovorio,ali u ostalom svako ima svoje mišljenje,tako i ja.Pa sam si kriv brate, što smo tako sumnjičavi, slike ti nisu baš reprezentativne ;-)
Odosmo u off...
Kako radite sterilizaciju ambalaže?? Pranje flaša? ako reciklirate vinske, rakijske itd.
Skal da li mislis samo na paradajz sok ili ces i ketchup posto ako ces i ketchup onda to poskupljuje dosta nabavkumene interesuje da tako pasterizovan stoji od jedne do druge sezone ,stavi slike da vidim štami sve treba za početak i naravno kako se kreću orjentaciono cene tih mašina novih i polovnih pošto tomije sve nešto s čimse nisam dosad susreto
http://sh.wikipedia.org/wiki/Refraktometrija
Skal za tako mali kapacitet 150l godišnje (ako sam te dobro razumeo) ja ti preporučujem tri šerpe od 50 l i tri drvene varjače jedan levak a može i od svega po jedan pa da radiš 3 dana.
Nemaš računa za tako mali kapacitet ni jedan duplikator da kupiš.[/QUOT Nisi dobro razumeo u jednoj turi 150lit ove god sam cedio prvi put i išlo je ok.pa hoću od viška paradajza da kuvam i spremim za zimsku prodaju barem 3000lit. ili ono što rodi a nebudem leti prodo da kuvam i prodajem kasnije