SIKI Hvala na zeljama .....i jos jedna stvar to si dobro rekao da je internet opaka stvar evo i zasto
Citat koji si preuzeo glasi:INDUSTRIJSKA PROIZVODNJA HRANE BEZ ADITIVA I OSTALIH POMOCNIH TVARI U PROCESU PROIZVODNJE NIJE MOGUCA
Ja sa dnevnom proizvodnjom paradajz soka od 30000lit spadam u industriju,to je sto je u funkciji inace imam mogucnost da po potrebi proizvedem 150.000lit dnevno dakle spadam u industriju ali moze sada da se polemise sta je industrija, a ja to nezelim tako da cu reci spadam u industriju, po kolicinama i opremi i tehnoloskom postupku,i sada cu ti opisati postupak spravljanja paradajz soka i dokazati da taj citat nije tacan,,,,on jeste ispravan ali samo u odredjenom kontextu i odredenoj industriji koja u tom citatu nije navedena
Berba paradajza,,,,pranje paradajza,,,,pasiranje paradajza,,,,pasterizacija paradajz soka,,,,nalivanje u flase,,,cepljenje flasa,,,GOTOV PROIZVOD,,,,,ako si primetio nije dodavan cak ni jedan sastojak npr SO a kamoli aditiv,,,,e zato si upravu da je internet opaka stvar