Kupus -- opšta tema

Danas mi bio kolega u radnji i rece mi da ce da istanjira oko 6 vagona kupusa. U Futogu je zlo sa kupusom.

nase trziste je malo,i cim se malo vise posadi eto ti hiperprodukcije.

- - - - - - - - - -

Dusko,a jel nije pametno da malo sacekaju sa tanjiranjem,mozda i bude bolja potraznja?

Ma popi...li ljudi. Pun im kofer svega. Pocece da puca i onda nista od njega kao ni sada. Nece biti prvi put da ga tanjiraju.

Slobo moj kupus je isao za Sloveniju na pocetku u svezem stsnju pored njega je biloo i dobrog a i loseg. Prvi put su slovenci stavili 3 tone na raspolaganje a drugi put duplo vise jer nas ima svakojaki , i prestali sa kupovinom kod nas jer smo naj gor stoka na balkanu izvinjavam se prirodnoj stoci ako sam je uvredio .U Semberiji tek posle Jovanjdana krece prodaja toga . / Znate vi da su Slovenci sa nama ziveli oko 50 g. u istoj drzavi a i malo je tamo ostalo pravih Slovenaca. ZA OVE PARE GA NIGDE NEMA malo prepakuj pa guraj gore..../

Tu kolicinu ti umanji na fakturi pa ti idi u Sloveniju pa vidi sta ces snjim jer ne odgovara dogovorenom kvalitetu a samim tim povecava cenu ostatku jer i oko toga imas troskova -prevoz carina i ostali manipulativni troskovi, pa u sustini svi na j... u

Kada se otopi sneg preostala dva vagona secem i u supu,ako treba naka ceka i mart mesec,al tanjirati ga necu,kvantas ce ga malo po malo rascistiti,a posle nove g ce cena otici gore,sigurno...

danas završen kupus za 2013.
od zelenišnog đubrenja samo list i koren..
ipak nije ostalo za oranje

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

To se i traži,da se sve proda što je proizvedeno,mada je ove godine cjena šarolika.

Me interesira koja sotra preporacuvate za rano proletno proizvostvo so kratka vegetacija okolu 50 dena

Ja sam sijao pandion f1(OKO 55 dana) i sir f1(oko 65 dana) obadva su dobra samo što pandion počme pucati-to mu je velika mana.Sir ne puca uopće i naraste do 1.2-2kg......

Nazad
Vrh