Kupus -- opšta tema

Godina do godine bude velika razlika u prinosu i u cijeni,tako da nitko nezna šta nam nosi budućnost......obično kad ga je manje bude potražnja i veća cijena a tima i zarada.....ova godina je bila šarolika tako da se ne treba puno osvtrati na nju.........

Molim te da nam kazes cene kupusa u Hrvatskoj ove jeseni, prebaci u eure, da nam bude jasnije.

Krenulo je 2kn-kg a završilo 1kn-kg........to ti je u dinarima oko 30din u početku sezone a na kraju 15din-kg.Mislim da je dinar-kuna omjer oko 15:1.Lani sam ga prodavao u početku 5kn-kg a završio sa 3kn-kg.....mislim da ta godina neće biti više nikada.

Drustvo koje cemo kupuse saditi za jesenju potrosnju i kiseljenje? Ima li neko neke preporuke mozda ili se pojavilo nesto novo? :bravo:

kupus mi je spreman ali je dosta vlazno nemogu da isfreziram
prvi put radim kupus,Kevin F1 syngenta

- - - - - - - - - -

Dali je netko sadio kupus autumn queen f1 od takki seds i kakav je?jel bude ovakav kako ga opisuju :D odnosno koliko budu teške prosečne glavice s obzirom da je kratke vegetacije.Pozdrav

- - - - - - - - - -

Dali je netko sadio kupus autumn queen f1 od takki seds i kakav je?jel bude ovakav kako ga opisuju :D odnosno koliko budu teške prosečne glavice s obzirom da je kratke vegetacije.Pozdrav

Ne vidim da ima tema o rastanu (vrsta kupusa koja se ne glavici) zato pisem u ovoj temi,ja ga sejem svake godine za pijacu.Ove godine mi je ostalo dosta semena pa ako je neko zainteresovan neka se javi pp.

Nazad
Vrh