sibili
Član
Da taj pola je otislo juce i danas a ono pola ide ponedelji ja mislim 70 din/kg da ce biti a posle mi stize srednji za jedno 20-30 dana, zavisi od meteo uslova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa vidi, nakon recimo desetak dana od sadnje, tj. kada se kupus primi, prskaj ga slobodno sa nekim insekticidom, Nurelle D recimo, a prihranu sa fosforom naravno. Negde na sredini vegetacije opet insekticid i prihrana 3x20, i kada pocinje da zavija glavicu vodi racuna o prskanju protiv trulezi i naravno dodaj kalijum. Opet broj prskanja ti zavisi od stetocina, insekticid u svakom prskanju ti je obavezan. Toliko recimoPocetkom jula rasadio sam srpskog meleza. Lepo se primio. Nisam ga navodnjavao jer je bilo dosta kise, ali nisam nikakvu zastitu uradio. Sta treba i sa cime prskati, a i kada? Cime prihranjivati? Hvala
Ove godine je masovna pojava gamadi.Čime prskate ove stjenice,vrlo su brojne i prave veliku štetu.Molim za pomoc, naime po kupusu ne na svim al' na pojedinim ima rupe po listovima, oprskan je sa Actarom pre 20-tak dana, protiv vasiju, al' sta da radim sa ovim i dal' mogu oprskati sa necim posto vec zavija glavice?
Imam posadjeno nesto malo kupusa za svoje potrebe, medjutim fazani mi u poslednjih dvadesetak dana prave haos. Cime unistiti ovu gamad a da nije tandzara? Najpogodniji bi mi bio neki otrov koji deluje u maloj kolicini.
sta se desava sa kupusom,kako se krece potraznja i ponuda?
Mi smo prodali oko 3t juce i danas po 13din,a cuo sam da su neki prodavali po 5din na veliko
Pijaca i razvoz starim musterijamajel to po 13dinara na "malo" ispred kuce....?