MakarijeMM
Novajlija
Drugari da li je neko sadio kupinu pod mulch foliju i ako jeste kako se to pokazalo..? Unapred hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не знам да ли неко зна то али бог се јавио Мојсију из грма купине на синајсој гори. Кађе грм гори а не сагорева. Тај жбун купине је и данас у животу ,имају слике на интернету . На том месту је саграђен и манастир. И још кажу да су неки покушали да од ње узму пелцер али се никад ником није примио.
Kupina Lohnes u (zelenom) plodu. Da li neko zna sta moze biti uzrok ovakvog lista na pojedinim mestima:
![]()
Moguce da ga je plemenjaca zakacila ako se smenjivala kisa sa jakim suncem...
A jel ti mislis da je neku duzan da cita tvoja pitanja i da odgovara na njih.Da zakljucam temu dok neko ne odgovori?
Na ovaj nacin se ne obracamo jedni drugima na ovom forumu,nemoj posle da bude da nisi znao.
Ides gram po biljci, ja sam koristio fitofert 14-7-32 tako nesto formulacija, bio sam zadovoljan,sad koliko imas duzni metara pa vidis koliko ti vode treba.
Gledam danas po kupini neka ostecenja na lastarima i lisnim drskama kad proverih ono jaja od cikade u njima, de udari sad kad mu vreme nije, berba ce za 10-15 dana, preporuka kaze sve lastare sa vidljivim oštećenjima odseći, izneti iz zasada i spaliti, uprzilo sunce blago meni![]()
ima li neko iskustvo, predlog za ovu gamad kako je se resiti![]()
Чујем причу да је за њих стрептомицин неки препара који се раније корсио у паприци за сузбијање неких ларви али је врл отрован те се мора правилно дозирати и на време користити. Нисам сигуран како се зове али ћу за дан два сазнати.