Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1300 din košta
Kupina Tri krune,na gornjem delu biljke uvrcu se listovi,da li je neko imao iskustva sa ovom pojavom,molim Vas da mi date savet . Nije do navodnjavanja,da im hvali voda,jer kiša danima ne prestaje, preko dana je jako sunce.
Takodje, nove su izašle u dva metra,da li da ih kratim,kao i bočne lastare ( na koliko bi seko bocne lastare )
МОжда мало касно са одговором али баш јутрос са на телевизији гледао емисију добра земља када је једна жена говорила о оваквом понашању листа: прво листови на врху а затим полако на доле, нис табло, уврћу се а као главни разлог је навела лисне ваши и гриње. У том правцу, а ан основу онога што еј она рекла и оно што се код Вас види на фотографијама, можда треба пробати са неким инсектицидиом и акарицидом. За савет који најбоље у пољопривредној апотеци.
Prateći malinarski forum i aktivno učestvujući na kupinarskom forumu (pošto maline nemam smatram da nemam pravo ni da ostavljam komentare), prosto je neverovatno koliko ljudi vole da "bacaju" pare na kojekakve gluposti. Opšte je poznato kad se đubri kupina i sa čime, kad se prska i sa čime i koji preparati PROVERENO deluju na pojedine bolesti. Ako pažljivije posmatramo sve se svodi na 3 aktivne supstance: azoksistrobin (ljubičasta pegavost), difenokonazol (žuta rđa) i preparate protiv truleži (botritis). Samo se nazivi razlikuju i naravno cena. U poljoprivrednoj apoteci sve je na prodaju, i svaki će Vam radnik u njoj ponuditi još nešto. Aminokiseline za navodni stres, organska đubriva, korisne bakterije....Kakav bre stres kakvi bakrači. Nemam ništa protiv ko kupi ali mu savetujem da jedan red ostavi ne tretiran i da zapisuje u toku berbe prinuos iz reda koji je tretiran i prinos iz reda koji nije tretiran napred navedenim sredstvima. Ja sam to radio ali sam uvek po jedan red ostavljao da vidim ima li razlike. Zaključak je da razlike NEMA.Има ли ко искуство са ИСАБИОНОМ или ЕКСТРАСОЛОМ у купинама. Интересује ме има ли брз ефекат на развој биљке или не, коју количину стављати нап ан 100 л воде, мора ли се третирати најмање два пута да би се видео ефекат, да ли се ефекат показује на листу или и на плоду или било какво друго запажање из Вашег искуства добро би ми дошло да се одлучим шта да користим. Наравно ако одговор дође у наредних пар дана. Хвала свима.
hahaha... joj svaka ti čast Smejem se samom sebi šta napisah. Nije Lohnes, u pravu si. ovo je Čester. U ovom kupinjaku su mi izmešani Lohnes i Čester i nekako mi je na pameti uvek Lohnes prvi kada razgovaram sa nekim o kupini. Hvala na sugestiji.meni ovo lici na triple crown ovo nije loh nes