Kupina:sortiment,podizanje i nega zasada,radovi u kupinjaku

Obično ide na 60 cm,a ja sam je pričvršćivao trakicama za vezivanje kablova,jeftino kod kineza,i to preko kapaljke tu je najače.pokazalo se ekstra,bar kod mene

Planirate li prskanje posle ovih kisa i cime?.Ja cu sutra Akord+Pehar+Fobos.Loh nes u pitanju,pocinju prvi cvetovi da se otvaraju

Da li neko moze da preporuci neku literaturu vezanu za uzgoj kupine loh nes? Planiram da zasadim manju površinu a kako sam početnik u poljoprivredi zamolio bih vas za savete. Trebaju mi saveti od A do S za uzgoj kupine! Hvala unapred

4p0prcxz5

Sa ovim sam prskao dvaput.
Sad ide jos jedna doza tilta i 20-20-20 folijarno...

- - - - - - - - - -

4p0prcxz5
laki_001.jpg
[/URL][/IMG]

- - - - - - - - - -

laki_006.jpg
[/URL]upload an image[/IMG]

- - - - - - - - - -

Tonfri u 2 godini

Јел неко води књигу поља и заштите и оне обрасце 1,2,4,5. Без њих не може ништа да се извезе. Они су потребни за издавање фитосанитарног уверења + анализе.

Kod mene na trecini zasada Tripe crown je zut list na visini 1,5-2m juce prskao sa fitofert fero max 11 po preporuci !akademika iz poljoapoteke ! videcemo za par dana!
Za koji dan ocekujem prve cvetove, kakva je situacija kod ostalih?

Isto stanje i kod mene sto se tice zutila,i ne samo kod mene nego kod mnogih,Cacanka pocela da cveta
1e54741a900ca691e08d4934df4779c3.jpg
096c238013e3658d6ce6f0a6501120cb.jpg

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Kod nas prva god triple krown super su bez bolesti bujne crne a cvet samo sto se nije otvorio,videcemo kako ce se pokazati jer ih nema u nasem kraju cekamo berbu i cenu

Izgleda sam je izgoreo sa prskanje. Jedan apotekar mi kaze da sam stavio jacu dozu. A apotekar gde sam kupio preparate i kod koga sam dve godine mi je rekao TILT 5ml na 10 l vode ,a prehranu 20-20-20 cetri supene kasike na 10 l vode. Jos sam ja kupao kad sam prskao i etoo. Skola za ubuduce

Nazad
Vrh