xsale
Moderator
Ja pocinjam ono sto mi je ostalo po Trivundanu,ako bude bez kise.Kako izgleda ,ima li bolesne.Kod mene pupci izgledaju kao da ce za nekoliko dana da krenu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Најбоља за шта? За вино, мање осетљива на болести, која боље подноси транспорт, и др... Можда не знам одговоре али те усмеравам да будеш одређенији да би те људи разумели. Поздрав..Pa koja je najbolja?
Koja je najbolja kupina za vino i sokove domace,dzemove i sl.
Pa koja je najbolja?Nemam vremena za listanje 23 stranice.Ako je tako veliki problem da se kaze?
Čačanska bestrna?Neki kazu jedno,drugi drugo.Šta je istina?
Hvala Bogu bolesti nema za sad.I kod mene su pupci u slicnom stanju,jos ako nastavi vreme kao sto je danas bilo,nece biti dobro,jer baba marta uvek moze da premesti berbu iz avgusta u martJa pocinjam ono sto mi je ostalo po Trivundanu,ako bude bez kise.Kako izgleda ,ima li bolesne.Kod mene pupci izgledaju kao da ce za nekoliko dana da krenu.
Da se nije namirisala kakva cijena kad se toliko sadiKod nas u prijepoljskom kraju seove godine sadi preko 30 000 sadnica kupine, mozda i vise.
nista se ne prica o ceni, ali zanm da je jedna hladnjaca prodala 20000 sadnica loh nesa i prave ugovor da im ta hladnjaca da sadnice a oni vracaju kroz rod kupine. otvara se jos novih hladnjaca, znaci bice potraznje a i na dnevniku sam slusao za Rusiju povecavaju izvoz samo treba imati kolicine sto vise.Da se nije namirisala kakva cijena kad se toliko sadi????
Gde uzimas sadnice?Da se nije namirisala kakva cijena kad se toliko sadi????