xsale
Moderator
Vrlo moguce da je falilo temperature u februaru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tebi nije bitna razlika 20-30 dinara a kod nas je bila svega 50 dinara prosle godine.Zdravo kolege. vidim aktivni ste od ranog proleca i to je dobro, preživeli smo kako tako prošlu godinu, pa sad da guramo dalje. vidim i da je šarenoliko stanje u kupinjacima, nažalost tako je i kod nas u okolini Ražnja. Mrazevi su izgleda uzeli svoj danak. Kod mene lično stanje nije tako loše, možda rod bude umanjen za 20 tak procenata, ali ništa preciznije do cvetanja. Nego da se mi organizujemo za ovu godinu. prošle godine nam je puno značila komunikacija, makar oko cene, bar smo znali okvirne cene, pa se nismo mnogo sekirali da je možda tamo negde 20-30 din. skuplja. Ove godine možemo malo i da poradimo na makar još boljoj komunikaciji. verovatno ste čuli da je i u ostalim kupinarskim zemljama dosta loša situacija, naročito bugarska, Poljska, Ukrajina itd., a i kod nas nesto manje loša, tako da očekujem dobru cenu ove godine. ono oko čega možemo minimalno da sarađujemo to su informacije o ceni, bar da nas ne zavrću nakupci. Ako imate i vi neke predloge dajte da unapredimo saradnju. Pozdrav svima....
i kod nas je bila toliko, ne kazem da to nije bitna razlika, bitna je i te kako. Kazem samo da ako budemo u kontaktu i znamo koje su prave cene, nece moci recimo kod nas da placaju 50 a kod vas 70, trazicemo i mi 70.tebi nije bitna razlika 20-30 dinara a kod nas je bila svega 50 dinara prosle godine.