Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda jako fino. Zanima me jesi li ga punio slaninom ili nečime?Evo isprobali smo i kunića na ražnju. Ko nije probao, obavezno neka proba.
E i za dugo pečenje je kriva žurba, nismo imali spremnu vatru, pa nam je dugo stojao na motki. Pa dok se stvorio dobar žar... Uglavnom, mi smo ga ispekli za nekih 3 sata. Pošto nam je bio i prvi put, pa nismo smjeli jake vatre. A neko iskusan bi ga spržio za nekih sat i po, do dva sata maksimalno.Svaka cast za razanj.
Nego mi reci koliko dugo si ga pekao.
Prava mera je buraz,sto vise-to bolje. Nema holesterola,triglicerida....ama nista sto bi moglo da naskodi zdravlju...Аu ljudi, pa vi ste zli!!! Izjede me stomacna kiselina gledajuci slike i citajuci recepte, a peskir topim balama!! Zli, zli, zli, svi do jednog, sram da vam udje i da vam nikad ne izadje!!! Obavezno moram da gajim kunice kad pobegnem na selo. Nego, da vas nesto priupitam, citajuci ovo, skontao sam da zekana nikad dosta?? Tacnije, sta je prava mera? Posto sam stekao utisak da 'ovako moze da se krka svaki dan.... dorucak, rucak, vecera )
Društvo pravi ste,i parola zec i samo zec, normalno i poneki put prasence da se ne zaboravi. Inače društvo sad sam na kontrolisanoj dijeti, nagurao sam 108 kg ali kad izadje ušati iz rerne sve se zaboravlja,Pero Tekir Tibore nismo mi krivi što smo gurmani.A pa ime moje svaka ti cast,da nam i ti malo svoje carolije docarasPRSTE DA POLIZES!!!
Inace crni tekir,barem je meni drago ako uspem da nekome promenim sliku o kunicima i sta sve od njih moze da se napravi,pa ako se jos neko i odluci da ih gaji,meni je onda jos milije i lepse,jer sam uspeo u necemu da pomognem a to je da se ova grana stocarstva barem po malo siri!!!
Evo isprobali smo i kunića na ražnju. Ko nije probao, obavezno neka proba.